≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trudna Aleks sprema ozbiljnu osvetu Caru? Iz Beograda mu poslala jaku poruku

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima koji su direktno upućeni nekoj osobi, ovog puta izgleda Caru

  • 4
Aleksandra Nikolić i Filip Car Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Tomić

Aleksandra Nikolić čeka prvu bebu sa Filipom Carem, kojeg je pre nekolio nedelja po ko zna koji put zvanično ostavila i gotovo svakodnevno mu pošalje bar po jednu javnu poruku.

Naime, vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima koji su direktno upućeni nekoj osobi, ovog puta izgleda Caru.

Tako je sada na Instagram profilu Aleks objavila status, u kom su mnogi "pronašli baš Filipovo ime", naročito zbog smajlija koji je ostavila ispod poruke koju je nosila slika.

- Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život, ali život baš i nema prijatne metode za to - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra na Instagramu, a ispod nje je ostavila emotikon koji namiguje.

Aleksandra Nikolić Printskrin: Instagram/alex_mima_official

Podsetimo, Aleksandra je donedavno živela i boravila u Crikvenici kod Cara i njegovih, a tamo je čak i krsnu slavu proslavila. Međutim pre nkoliko nedelja njihov odnos se pogoršao i ona se spakovala i vratila u Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    4. januar 2024 | 10:17

    Verovatno je tom porukom mislila na sebe.Ona je jedino bila poštovana kao žena dok je bila u vezi sa Dejanom ali je i tu pokazala da se nikad promeniti neće.

  • Pffff...

    4. januar 2024 | 14:20

    Dosta vise sa tim cirkuzantima idi mi dodji....

  • ПроСтиТутКа

    4. januar 2024 | 13:29

    Које јаке мисли изгубљене жене...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA