≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je zgodni direktor s kojim Sanja Kužet čeka sina: Na njemu "pucaju" mišići, upoznali su se na moru

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ono što se da zaključiti po njegovom izgledu je da vrlo vodi računa o sebi

  • 11
Sanja Kužet Printskrin: Instagram/sanja_kuzet

Voditeljka Zvezda Granda, Sanja Kužet u drugom je stanju i čeka trećeg sina, a drugog sa sadašnjim suprugom, zgodnim Nemanjom Živanovićem.

Ona već više od deceniju živi u skladnoj ljubavi sa mišićavim Nemanjom, koji se ne pojavljuje u javnosti često.

Inače, Nemanja je direktor marketinga jedne auto-kompanije.

Ono što se da zaključiti po njegovom izgledu je da vrlo vodi računa o sebi, te da kao i Sanja dosta pažnje posvećuje svom zdravlju i telu.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi. Sanja i njen sadašnji partner Nemanja su se upoznali kada je ona imala 21 godinu, a on 23. Međutim, tada joj nije bio interesantan.

- Na jednom letovanju na Kritu, to je bila družina, oni muškarci krenuli na letovanje, sestra, ja, drugarice krenule na letovanje. Oni se svi tu nešto međusobno muvali, smuvali, ali on i ja nismo... On je tu nešto kao pokušavao, međutim on meni uopšte nije bio interesantan. Pa jednostavno mi tada nije bio. Ja sam bila mnogo teška i komplikovana, dobro sam se ja i udala - rekla je Sanja u "Balkanskom ulicom", pa nastavila:

- Elem, mi smo se tu zaista družili i posle nekog vremena smo mi započeli neku vezicu u tim godinama, koliko je to mogla da bude vezica i zaista je kratko trajala i nije bila ništa vredna nekog pominjanja. Međutim, deset godina kasnije, kad se meni sve u mom životu izdešavalo turbulentno, pošto je ta družina i dalje opstala, povremeno se tako viđala, on mi se tu nekako nametnuo kao neka osoba koja je bila uporna. Izgleda da su zaista kod mene nekako uvek dobijali oni najuporniji priliku da se družimo, da pričamo pa onda da procenim, da vidim da li tu dalje ima nekog štofa za dalje i hemije pre svega. Tako da, Nemanja, kada sam ga videla ponovo, nakon deset godina, je bio potpuno druga ličnost, zato što je bio zaista već izgrađen muškarac, formirana ličnost, ono sećanje na njega, normalno sa 23 godine i to tada, su bile zaista potpuno dve različite osobe, tako da smo imali jedan potpuno nov početak. On je verovao da je to to, da ćemo uspeti i da treba da damo šansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    4. januar 2024 | 15:10

    Tipičan primer za današnje voditeljke, pevaljke, glumice, starlete i ostale "domaćice"! Što manje pameti, duži jezik i više silikona, to je pravi recept da se upeca neki som sa parama!

  • Miki

    4. januar 2024 | 14:17

    Ona verovatno nije znala ko je on...sponzoruse i njihovo foliranje

  • moki

    4. januar 2024 | 14:32

    Ovo je ono novo:Kako sam se nadavala -dobro sam se udala..😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA