Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanja Kužet u 40. godini čeka sina sa direktorom, a malo ko zna da njih dvoje nisu venčani: Evo zbog čega

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve ostale životne stvari i okolnosti su nas zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo...", navela je voditeljka

  • 5
Zvezde Granda, finale Sanja Kužet/Foto: ATA Images

Voditeljka Sanja Kužet čeka dete sa partnerom Nemanjom Živojinovićem.

Ona je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka sina sa direktorom marketinga jedne auto-kompanije, kog u javnosti nemamo često priliku da vidimo.

Sanja i Nemanja nikada nisu ušli u brak, a jednom prilikom je voditeljka otkrila zbog čega.

- Drugi put nisam obukla venčanicu. Ne zato što nismo moj sadašnji partner i ja želeli da do toga dođe, nego prosto neki splet čudnih okolnosti. Mi od kako smo se spojili, mi stalno nešto stvaramo, gradimo, planiramo i non-stop nam se nešto dešava, mi zaista nismo imali nekog predaha u tom smislu da se tim venčanjem bavimo - rekla je Kužetova i dodala:

- Onda su nas sve ostale životne stvari i okolnosti zapravo naučile da je mnogo bitnije sve to drugo što radimo, nego sam taj jedan čin i taj dan. Tako da ne bežimo od toga, ko zna možda će se to desiti u nekom trenutku ali i ovako nam je sjajno - ispričala je Sanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

Inače, Sanja Kužet aktuelnu sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" neće moći da završi, jer ide na trudničko bolovanje.

(Telegraf.rs)

Video: Sve pršti od luksuza: Sanja Kužet u kratkoj spavaćici pokazala stan u centru Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA