Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vilu na moje ime sa poslugom, moje je da šefujem": Jovana Jeremić otkrila šta je poželela od Dragana

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voditeljka otkrila koje želje, ali i ambicije bi volela da joj se ostvare

  • 54
Jovana Jeremić Dragan Pritnskrin: Instagram/jovanajeremic

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije sreću i ljubav sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je otkrila da je partneru svoje želje izgovorila naglas.

- Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem - rekla je voditeljka koja je istakla da ne bi menjala format Jutarnjeg programa koji vodi, ali da priželjkuje da bude žiri muzičkog takmičenja.

- Informativa je meni u krvi. Nemam ambicije da preuzimam više dana kada je jutarnji program u pitanju. I ovo mi je već dovoljno. Volela bih da budem u žiriju za Zvezde Granda. Ako Marija Šerifović ne bude mogla da bude u sastavu žirija zbog majčinstva i svega, rado bih je zamenila. Ja volim da pevam i nastupam. Mislim da bih za kandidate bila interesantna, jer bih mogla da provalim ko će da bude velika zvezda. Za to imam veoma dobar njuh. Više nije važno da samo neko dobro peva. Svi oni dobro pevaju, ali je pitanje ko ima potencijala da postane zvezda, a ko ne. Kad bih dobila tu ponudu od Saše Popovića, prihvatila bih je oberučke. Ne bih baš pristala da učestvujem bez honorara, ali za neki fin novac, što da ne? Mogu da doprinesem toj emisiji, fali im neko ko je malo skandalozan i ko iz kandidata može da izvuče to nešto što im treba - rekla je Jovana i otkrila koje su joj želje:

- Stiže mi uskoro "Rolex", ali neka moja želja bude i jedan Porše. Za Novu godinu uvek nosim crveni veš, a za Božić volim da izvučem paru, nekako se to za mene uvek lepi, a i talija sam ljudima za novac.

Jovana je otkrila da je ćerki ispunila želju koja je bila vrlo skromna.

- Ćerka Lea je poželela rep od sirene. Voli da bude sirena, a uz to je tražila i kupaći. Šta je poželela, to je i dobila od majke, obezbedila sam joj. I dalje veruje u Deda Mraza, ne želim to da joj kvarim. Međutim, toliko je pametna da svaki put svakog Deda Mraza, koji dođe u našu kuću, provali i shvati ko se maskirao - istakla je Jovana za "Super TV".

Podsetimo, Jovanu je iznenadio izabranik, 14 godina stariji biznismen Dragan Stanković i to ozbiljnim novogodišnjim poklonom.

On joj je lično uručio paket kutiju u kojoj je bila orglica, a po njenoj reakciji jasno je stavila do znanja da ju je "pokosio" s nogu ovim znakom pažnje.

Voditeljka je od svog dragog dobila skupocenu ogrlicu od 14-karatnog zlata, a ona je ostala zabezeknuta jer se nije tome nadala.

- Laviću moj - uzvinula je od sreće.

U posveti je pisalo "Volim te".

(Telegraf.rs)

Video: Trenutak kad biznismen poklanja Jovani Jeremić papreno skupu ogrlicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    5. januar 2024 | 13:15

    Ovaj 'slučaj' u potpunosti potvrđuje izreku:- "Za popa rano a za doktora kasno".

  • Pedja

    5. januar 2024 | 13:27

    Što bi reko Gagi Jovanovic: Od svega toga trenutno mož da dobiješ samo K....!!!

  • Scorpio

    5. januar 2024 | 13:11

    Au jbm ti vrata od pakla! Ne dao ti Bog ovo ni pred kapiju a kamo li u kuću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA