Vreme čitanja: oko 2 min.

"Danas sam to ja, sutra može biti neka druga osetljiva porodilja": Luna odgovorila Veri Matović nakon prozivki

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Luna je reagovala na društvenim mrežama posle emisije u kojoj joj je pevačica Vera Matović rekla da bi trebalo da smrša

  • 5
Luna Đogani, Vera Matović Printskrin: RTV Pink, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani porodila se u oktobru prošle godine, a pevačica Vera Matović je nedavno gostovala u jednoj emisiji, te je komentarisala njenu kilažu i istakla da mora da smrša da bi bila dobra sebi, ali i svom parrneru Marku Miljkoviću.

- Luna ima još vremena da skine liniju... Ne sme to da radi sebi. Ima tu malo još da smrša... To kažem da je ne bi Marko ostavio! Pa, posle da peva: "Joj, Marko, Marko, sunce li ti žarko". Ne sme da se zapusti, ni slučajno! To svaki muškarac zna! Šta mi vi sad ovde pričate o braku, kad sam ja udata evo već 50 i kusur godina. Luna i Marko bi trebalo da se ugledaju na Veru Matović i Radomira Matovića, mog supruga! Takve stvari danas nećemo da doživimo, ne, ne - govorila je Vera u "Magazinu In".

- Samo sam dala savet, svaka joj čast, ali trebalo bi samo još malo da smrša. Moja poenta je bila da svaka žena kada se uda misli da je tada sve gotovo, izgubi se kompas, ako se pretera sa kilažom i kod muškarca i žene... - izjavila je Vera  za "Blic".

Luna se sada oglasila na svom Instagram storiju.

- To sam danas ja, ali sutra može biti neka druga osetljiva porodilja i može dosta uticati na nju "takvo" jedno obraćanje - istakla je Luna.

- Naučite se kulturi, ćutite ako nemate šta pametno da kažete - pisalo je, između ostalog, u drugoj Luninoj objavi, koja se ticala gorepomenute situacije.

Podsetimo, Luna Đogani jako je posvećena svojim naslednicama Miji i Lani od kojih se gotovo ne odvaja.

Mlađa naslednica, koja je rođena u oktobru prošle godine, još uvek je jako mala, pa se često budi noću.

Ipak, kako je prošle noći spojila čitavu noć da se ne probudi, Luna se zabrinula.

- Htela sam nešto da vam se pohvalim. Pošto sam ranije uvek kukala, sećate se sigurno, kako Mia nikad nije prespavala noć, i zaista nije do skoro, do neke druge godine se to nije desilo. Noćas sam doživela šok, da beba od tri meseca prespava celu noć! Bukvalno, bez buđenja, od 11 do 8, bez ijednog buđenja, bez mleka, bez ičega. Ustala sam da vidim da li, daleko bilo, diše, da li je sve u redu, ja sam u šoku! - istakla je Luna u Instagram uključenju, prenosi Blic.

- Lana nema problem sa spavanjem, ona generalno meni dobro spava. Desi se ponekad, možda, kad je boli stomak, ili kad je bila bolesna, pa se budila više... Mimo toga, Lana je ozbiljno dobar spavač! (smeh) Probudi se, jede, nastavi, a noćas sam doživela da se nije budila ni da jede - dodala je ona.

- Kad sam ustala ujutru, ja sam bila u šoku da ona i dalje spava. Hvala ti, Bože, pogledao me onaj gore! Pošto sam sa prvim detetom prošla haos što se tiče spavanja... Sad je, eto, izvol'te jednu bebu koja će spavati... (smeh) - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)

Video: Luna Đogani iznela sve detalje koliko i kako zarađuju Marko i ona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Деона

    7. januar 2024 | 09:12

    Вера је показала само сопствени примитивизам! Ако би ме муж оставио ако имам који кг вишка, онда је и боље да оде, ваљда се веза заснива на љубави, поштовању, поверењу, оданости а не на изгледу!

  • Верка

    7. januar 2024 | 08:22

    Ћутање је злато.

  • nikola

    7. januar 2024 | 10:01

    Bravo Luna! Neka si joj odgovorila. Sramno je takvi obracanjeja ....ako Vera nije imala sta drugo da kaze bolje da je cutala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA