Vreme čitanja: oko 2 min.

Edita se kaje zbog reči koje je uputila Jeleni Karleuši: "Jezičara sam... Desio se bezveze postupak"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica je obrazložila zašto se tako ponela prema JK

  • 0
Edita Aradinović Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Kobra, Pixabay

Pevačica Edita Aradinović prisustvovala je promociji novih albuma Jelene Karleuše, ali je nakon događaja istakla da joj se ne dopadaju, što je izazvalo reakciju pop dive koja je bila blaga, iako su mnogi očekivali žestok odgovor.

Međutim, izgleda da se Edita pokajala zbog reči koje je izjavila na račun Karleuše, te je u jednom intervjuu objasnila zbog čega je na takav način prokomentarisala njene albume.

- Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "nije moja šoljica čaja" u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro, mnogo njenih pesama sam izvodila. Onda se desio taj bezveze postupak koji neću dalje da širim. Nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita na jednoj crnogorskoj televiziji.

@adelamulic_ Želi joj sve najbolje.. #editaaradinovic #jelenakarleusa #tiktok #foryoupage #crnagora🇲🇪 #srbijashowbizz #estrada #svadja #srbija #hitovi ♬ XY - Jelena Karleusa

Podsetimo, nedavno se na promociji albuma Sanje Vučić, Edita pojavila raspoložena i tada je odgovorila na pitanje čiji album je ostavio najveći utisak na nju.

- Biću opet diplomata, ali to su Aleksandra Prijović, Tea Tairović, Marija Šerifović i Devito - rekla je Edita.

- A Jelena Karleuša ne? - upitali su je novinari.

- Not my cup of tea (Nije moja šoljica čaja, prim. aut.) - rekla je Edita.

Jelena Karleuša se oglasila tada na Instagramu i istakla da je umorna od borbe.

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije ni bitno šta na primer Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... Ali traj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova uzeo je maha kao nikada do sada. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... Ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je Jelena.

Kasnije je isplivala i njihova prepiska koju možete pogledati ovde.

Novogodišnji intervju Jelene Karleuše pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša očekuje još bolju 2024. Ušće je prioritet, a ostalo ćemo videti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA