Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić se presvukla pre gostovanja predsednika: Ovo je unikatna kreacija u kojoj je dočekala Vučića

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre no što je ugotila predsednika Srbije, voditeljka je nosila zelenu dekoltiranu haljinu...

  • 8
Jovana Jeremić Printskrin: Youtube/RTV Pink

Jovana Jeremić ugostila je ovog jutra, na najradosniji hrišćanski praznik Božić, predsednika Srbije Aleksandra Vučića s kojim je razgovoarala o napretku zemlje i tekućim temama.

No, ono što su mnogi primetili jeste detalj na Jovani, jer je svoju odevnu kombinaciju pre intervju sa predsednikom promenila.

Jovana je jutros publiku dočekala u zelnoj haljini s dekolteom, ali se za gostovanje i ozbiljan intervju presvukla u potpuno crnu kombinaciju, zakopčana do grla.

Ona je ponela crnu kosulju sa posebnim vezovima oko rukava, ali i prsluk sa takođe ručno izvezenim ukrasima oko naramenica i na leđima.

Celu kombinaciju "začinila" je posebnom zlatnom ogrlicom koju je dobila od 14 godina starijeg biznismena na poklon pre nekoliko dana.

Inače, tokom jutra se u Jovanin program uključio i njen 14 godina stariji biznismen Dragan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    7. januar 2024 | 12:47

    ,Лепотице,зашто те се кућа стиди.Камера постављена иза леђа да ти се лице невиди.Дали водитељка која интервијуше претсдника државе пије кафу док то ради?Није интелектуални посао за тебе.Опаши кецељу па у пекару...

  • Jovana

    7. januar 2024 | 23:57

    Ona prvo nije ispoštovala garderobom današnji veliki dan!Njeno oblačenje ne govori samo o njenom prvo neukusnom izgledu vec o kuci koja joj je dala priliku da ima posao(jer ga nigdje drugo na tv nebi ni dobila) ali dočim nije opomenuta od iste znači da toj tv.kredibelitet nije ni bitan.

  • Nina

    8. januar 2024 | 08:57

    Ona je bruka i sramota TV Pinka.Ona od gostiju nikoga ne poštuje,ne mogu gosti da pričaju jer svakome upada u reč,nevaspitana.Odvratno za gledati kako je od ozbiljne emisije napravila vašarište.O oblačenju da se ne priča ,katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA