Vreme čitanja: oko 1 min.

Izabrali su ime za bebu! Ognjen Amidžić o drugom detetu i braku sa Minom: "Ona je specifična osoba..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditelj ističe da su se lako dogovorili oko imena

  • 0
Ognjen Amidžić Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je da su on i njegova partnerka, od nedavno i supruga, Mina Naumović odabrali ime za bebu, a otkrio je i da pol uveliko znaju, ali ne želi da otkriva.

Amidžić je priznao da mu je Božić u krugu porodice jako bitan, a ovaj provodi sa Minom kod kuće.

- Praznik provodimo u krugu porodice, kod kuće, tu mi je najlepše. Mina je trudna, u osmom je mesecu trudnoće pa ne možemo na neki rejv da odemo ili u kafanu. Tako da će biti divno, sa porodicom i najbližima. Trudim se da ispoštujem sve običaje, ne radim to na klasičan način, ali se trudim. Volim ovaj period godine jer tradicionalni praznici imaju lepotu u sebi - rekao je voditelj i dodao:

- Izabrali smo ime za dete, ali ne mogu da kažem. Kada budemo odlučili, reći ćemo. Zajedno smo birali, nije morao niko da presudi, sve je bilo zajednički. To je nekako, čini mi se, stvar koju možeš i da unakaziš, šalim se, ali dogovorili smo se. Veoma smo se brzo složili - otkrio je Amidžić.

Ovo je Ognjenu drugo dete, a sada je priznao i kako Mina podnosi trudnoći, budući da je prvi put u blagoslovenom stanju.

- Mina je specifična osoba, sa njom je baš lako. Njoj ovo puno znači i ogromna je stvar, ali ne pridaje puno pažnje u smislu da ljudi često dižu neke stvari na nepotrebno visok nivo i nečemu što je prirodna stvar daju nepotrebne brige. Ona je po tom pitanju divna, nisam osetio njenu trudnoću. Mislim da će biti dobra majka i mislim da jedva čeka da se porodi - rekao je voditelj za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Već znaju pol bebe: Ognjen Amidžić o Mininoj trudnoći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA