≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vera Matović plakala zbog vile od nekoliko miliona evra: "Nanosite mi bol, niko ne vidi kako sam prolila krv"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vera pored imanja na Dedinju, poseduje još jednu luksuznu vilu na Trošarini, a evo kako je Vera reagovala kada je javnost za to saznala

  • 0
Vera Matović Foto: youtube/Paparazzo Lov TV Pink, Marko Jovanović

Popularna pevačica Vera Matović pored luksuzne vile na Dedinju, poseduje još jednu lukusuznu nekretninu na Trošarini u blizini Torlaka, za koju javnost nije znala.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov", snimila je Verinog supruga, Ratomira Racu Matovića, koji je tom prilikom išao u luksuznu kuću na dva sprata sa velikom terasom i visokom ogradom, zbog čeda izgleda kao dvorac.

Vera sa Ratomirom živi u vili na Dedinju čija se vrednost procenjuje na nekoliko miliona evra, dok se druga vila procenjuje se na više od milion evra.

Vera je nedavno izjavila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol.

- Eto, kažu da se "kupam u bogatstvu". Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta. Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare - rekla je Vera za "Grand", pa dodala kako joj ovo nije prijatna tema, zbog koje i plače.

- Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj. Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga - upitala se pevačica tada.

Inače vila Matovića na Dedinju, je opremljena stilskim nameštajem i sadrži neke od najskupljih umetničkih komada naših, ali i svetski poznatih slikara.

1997. godine Vera je za "Muzičku kutiju" otvorila vrata svog doma, gde je pokazala izuzetne stilske komade i umetničke slike najboljih autora kojim je opremila svoj dom, čija se vrednost procenjuje na četiri miliona evra.

Većinom su to dela srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

(Telegraf.rs)

Video: Luna Đogani iznela sve detalje koliko i kako zarađuju Marko i ona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA