Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisu mogli da zabrane": Verica je starija od Veljkovih roditelja, a evo kako su oni reagovali na njihov brak

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako su već 10 godina u braku, ovaj par zbog njihove razlike u godinama ne prestaje da intrigira javnost

  • 1
Opera na vodi Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević Foto: Mileta Mirčetić

Modna kreatorka Verica Rakočević ima 75 godina, a od svog supruga, Veljka Kuzmančevića, je starija čak 35 godina.

Dizajnerka je jednom prilikom otkrila i koliko je starija od svekra i svekrve.

- Zaista sam imala sreću kada su u pitanju Veljkovi roditelji. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu "ne" ili "nećeš". Znali su da ne mogu da mu zabrane - pričala je Verica svojevremeno, pa dodala da je i sama imala divan odnos sa svekrom:

- Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku i kada bi neko pozvao Lazara, on bi rekao: "Ne mogu sad, tu su mi deca", misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece.

Verica je zaključila da je srećna što je pronašla pravog muškarca za sebe.

- Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. Njegova suština je drugačija. Drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga "dešifrujem", toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - zaključila je kreatorka u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Dizajnerka je, pričajući o braku s Veljkom, jednom prilikom otkrila zašto je izabrala da se uda baš u četvrtak.

- Moja majka je šila i od nje sam čula da ne valja praviti sopstvenu venčanicu. Kasnije sam saznala i za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitav život. Na moju sreću, možda i nesreću, nemam dodir s godinama. Niti ih brojim, niti o njima razmišljam, možda baš zbog snage i energije koju imam. S tim u vezi, bilo mi je sasvim prihvatljivo da obučem divnu mini haljinu Vivijen Vestvud u kombinaciji sa crnim čizmama. Taj dan pamtim kao jedan od najsrećnijih u mom životu, pored trenutaka kada su se rađala moja deca - ispričala je Rakočevićka za "Hello".

(Telegraf.rs)

Video: "To je moje mišljenje": Verica Rakočević burno reagovala na pitanje o Ristovskom i njegovoj devojci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA