Vreme čitanja: oko 2 min.

Oglasio se Toni Cetinski zbog pobune jer peva u Sarajevu: "Prave Sarajlije mi šalju podršku, nisu zatrovani!"

J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojne javne ličnosti, ali i građani Sarajeva, izrazili su negodovanje zbog njegovog nastupa

  • 6
Belgrade Beer Fest 2023, drugi dan Foto: Amir Hamzagić/ATAImages

Hrvatska zvezda Toni Cetinski oglasio se nakon što je zbog njegovog nastupa nastao karambol. Naime, on je na kokferenciji na obeležavanju 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine u Sarajevu bio glavni predmet rasprave. 

Brojne javne ličnosti, ali i građani Sarajeva, izrazili su negodovanje zbog njegovog nastupa, a među prvima je bio kompozitor Vlado Podany, kao i influenserka Hana Hadžiavdagić, a sada se oglasio i pevač.

- Dva dana dobijam bezbroj poruka podrške pravih Sarajlija i ljudi koji nisu zatrovani senzacijama i negativlukom. Pevam isključivo o ljubavi bez ikakvih podela i predrasuda i tako ce ostati dok sam živ. Jednakim žarom i poštovanjem prema publici. Bilo to u Sarajevu, Zagrebu, Puli, Splitu, Banja Luci, Beogradu, Skoplju, Novom Sadu, Budvi, Cetinju ili Podgorici ili Ljubljani. Svugde jednako uživamo. Pripremam iznenađenje za 10. februar i siguran sam da će biti koncert za pamćenje. Sarajevo i ja se volimo i niko svojim piskaranjem to ne može razbiti. Vidimo se - rekao je Toni za Alo! i dodao da je tako na kompletnom prostoru bivše Jugoslavije i da ljubav niko ne može razbiti.

Podsetimo, među prvima se ovim povodom oglasio kompozitor i pijanista Vlado Podany.

- Odvratno! 40 godina od Olimpijade, a vi dovlačite nekoga ko nije iz Sarajeva, Bosne i Hercegovine… Toni je super, vrhunski izvođač, ali što volite da se uvlačite svima van granica naše zemlje… sram da vas bude… "Ugasili" ste nam umetnike, kulturu, sreću i uvozite je da bi opravdali vaše uloge u tome… Zato napuštam Sarajevo i BiH… S "vama" ne želim da delim ni vazduh - napisao je Podany, ali se oglasila i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković.

- Baš me zanima da li bi iko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo dešavanje pozvao pevača koji nije iz njihove zemlje… evo odgovoriću vam - nikada! Pored toliko mladih perspektivnih pevača iz BiH i živih legendi, ti zoveš nekoga sa strane za obeležavanje 40 godina ZOI-a? Šta je s glavom? No comment - napisala je Hana.

Video: Toni Cetinski progovorio o fenomenu Aleksandre Prijović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    9. januar 2024 | 15:29

    Ovi iz Federacije misle da su oni organizovali ZOI-84. Koja gomila balvana u jednoj zaostaloj kotlini posle 92. Pa cela bivša Juga je učestvovala u pripremi i realizaciji takvog grandioznog poduhvata. Za ove neupućene i nacionalno obojene Croate i Muslimane novo nazvane Bošnjake ( koji im je to put da menjaju naziv) da napomenem da sam za igre nepovratno dao 500 000 dinara i zato dobio zlatnu povelju. Danonoćno radio i dežurao u GRAS-u kako bi na vreme, bezbedno i kvalitetno izašli u susret posetiocima i učesnicima ZOI. A bogami je bilo zahtevno jer 08. februara dan uoči igara posle 15 časova se sruči sneg i to obilno i spase one koji su se spremali da vodenim topovima prave veštački sneg kojeg nije bilo ni za korova. Proslava je za sve bivše republike a ne samo za narcise iz Federacije. Sretan ti 32. rođendan Republiko Srpska!!!

  • Zoran

    9. januar 2024 | 14:43

    U čemu je problem što će Makedonac pevati u Sarajevu!? Da je došao Tompson ovi bi skakli od sreće.

  • CG

    9. januar 2024 | 16:22

    Mrznja i razbila Jugoslavinu. Inicirana od Slovenaca, Hrvata, muslimana i Albanaca, dok su Makedonci bili u to vrijeme ni topli ni hladni...A Jugoslavinu je stvorila hriscanska ljubav Srba, prvenstveno iz Vrne Gore i Srbije, koji su vjekovima bili svetionik slobode Juznim Slovenima, kasnije i polagali svoje zivote za oslobadjanje onih koji nisu umjeli da vole, a koji su to i pokazali u prvom sledecem ratu, kada su docekali naciste kao bracu, a oruzje i kame okrenuli prema Srbima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA