Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužno oglašavanje žene preminulog pevača: "Imao je izliv krvi na mozak, bio u komi, borili smo se..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Salem je iza sebe, osim supruge, ostavio neutešnog sina Enisa, ćerku Lejlu i unuke

  • 1

Poznati bosanskohercegovački pevač Salem Sihirlić  preminuo je 8. januara 2024. godine u Mostaru, u 65. godini.

Sa velikom tugom je ovu vest potvrdila Salemova supruga Cica, te istakla da je pevačeva borba trajala punih devet meseci.

- Imao je moždani udar, izliv krvi na mozak. Bio je u komi, budio se i kada je stanje naizgled bilo bolje otišao je na rehabilitaciju u Banja Luku. Međutim stanje se pogoršalo i vratili su ga u Mostar - rekla je Cica koja nije gubila veru do poslednjeg trenutka da će se Salem oporaviti.

- Borili smo se i verovali da će sve biti dobro, ali izgleda da je moralo ovako. Eto, mlad čovek…Preminuo je noćas u 12.05h - dodala je pevačeva supruga sa knedlom u grlu.

Salem je iza sebe, osim supruge, ostavio neutešnog sina Enisa, ćerku Lejlu i unuke.

- Sin je muzičar, krenuo je očevim stopama. Završio je Muzičku akademiju, klavir, a sada radi u školi i svira svadbe i razne događaje. Vrstan je muzičar. Deca su velika i izveli smo ih na pravi put - rekla je Cica, ali i dodala da je Salem voleo da dolazi u Grand i često je pominjao ljude s kojima je godinama sarađivao.

- Fotografa Zorana Kuzmanovića Munju je mnogo voleo. Stalno se prisećao njihovih druženja i prepričavao ih sa osmehom - prisetila se Cica za Grand.

Podsetimo, Salem je u martu 2023. imao težak moždani udar.

Njegovi prijatelji, kolege i pratioci izrazili su na društvenim mrežama duboko žaljenje zbog gubitka jednog od najtraženijih izvođača narodne i folk muzike u Bosni i Hercegovini.

"Salem Sihirlić će ostati u sećanju kao talentovan pevač čije su pesme doprinosile veselju i zabavi na mnogim događanjima širom zemlje", naveli su na portalu Mostarski.ba.

(Telegraf.rs)

Video: Zimska idila u domu Seke Aleksić: Pevačica podelila predivan snimak sinova kako se igraju u snegu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    9. januar 2024 | 17:57

    Koje pesme je taj čuveni pevač imao? Ja neznam ni jednu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA