Vreme čitanja: oko 2 min.

Progovorila takmičarka zbog koje je Marija Šerifović napustila Zvezde Granda: "Desio se sudar titana"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija napustila emisiju

  • 1

Pevačica Aleksandra Ivanov našla se u žiži javnosti prošle subote nastupom u Zvezdama Granda, pošto je zbog nje Marija Šerifović nakratko napustila emisiju.

Marija je burno odreagovala jer nije bila zadovoljna krajnjim glasanjem žirija.

- Vi ste poremećeni u najmanju ruku. To je sve što ću ja da kažem i ja uopšte više ne želim u ovome da učestvujem. Aleksandra razbila si! Neću da sedim ovde - rekla je Marija i napustila svoju stolicu, pa sela pored publike.

Kada su se strasti smirile, pevačica je otkrila šta se zapravo dogodilo.

- Ja se nadam da sam opravdala očekivanja svog mentora i poziv da budem deo Zvezda Granda. Smatram da je kandidatkinja u duelu bila savršena i da je odličan pevač, eto desilo se da je i ona bila fenomenalna, ja se nadam da sam bila dobra, sudar titana - rekla je Aleksandra, te dodala:

- Zadovoljna sam, ali uvek smatram da kod nastupa može bolje i što se tiče pevanja, ali i celog vizuelnog nastupa može bolje. Čovek uvek mora da radi na sebi što više.

Od ovog kruga mentori rade sa takmičarima, te je Aleksandra otkrila koje je savete dobila od Marije Šerifović.

- Hvala Bogu, počela sam da radim sa Marijom. Rekla mi je da se držim, da budem opuštena, bodri me maksimalno, pomaže mi. Šta više čovek može da očekuje od izvrsnog pevača kao što je ona - istakla je pevačica.

Aleksandra se pre dve godine takmičila u „Zvezdama Granda“, ali je u jednom baražu ispala i kako kaže tada je bilo takođe neizvesno kao i ove subote.

- Pre dve sezone sam bila u takmičenju, dogurala sam do šestog kruga ili sedmog. Bila sam u duelu sa Stefanom Tomićem koji se takmiči ove sezone. Imali smo po šest glasova, pa je bilo po tri i onda je on prošao dalje, a ja sam otišla u baraž i više se nisam pojavila do ovog puta - priznala je pevačica i ispričala da je pre dve godine napustila posao kako bi se posvetila pevanje, te da ne žali jer je dosta napredovala što se pevanja tiče.

- Vežbala sam, radila sam na sebi, nadam se da se to vidi. Odmorila sam se i fokusirala se. Tada sam radila sasvim drugi posao, bila sam pravnik u notarskoj kancelariji. Obzirom da nisam mogla da se posvetim i jednom i drugom poslu, sada sam se fokusirala samo na pevanje - rekla je Aleksandra, prenosi Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Zimska idila u domu Seke Aleksić: Pevačica podelila predivan snimak sinova kako se igraju u snegu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA