≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odveli smo Jovanu u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Ona ušetala u miniću, pa otkrila ime za sina

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka Pinka se šokirala kada smo je doveli prvo u jednu od Draganovih pekara, a potom i u najveći pogon za proizvodnju koji ima

  • 27

Jovanu Jeremić ste do sada možda videli u raznim izdanjima, ali u ovom ne. Voditeljku Pinka smo šokirali kada smo je, umesto na praznični intervju na koji je mislila da dolazi, odveli ni manje ni više nego u pekaru, a zatim i u pogon za proizvodnju Dragana Stankovića, njenog novog dečka sa kojim već nekoliko meseci ima strasnu vezu.

Zaljubljena Jovana nije imala predstavu o tome gde se uopšte nalaze Draganove pekare, a da će u pogonu dobiti zadatak da pokaže umeće sa testom i da napravi kiflice i hleb - nije mogla ni da sanja.

- Ja da mesim?! Sa ovolikim noktima? - bila je šokirana kada smo je stavili pred svršen čin.

Potom se kao i svaki profesionalac ipak odazvala izazovu i u zlatnom miniću je ušetala u pogon, obukla se tako da ipoštujemo sva pravila koja inače važe za zaposlene, i latila se sita, brašna, oklagije i tepsije.

Urnebesne kadrove - od "upada" u pekaru i šokiranja radnice, do posla u pogonu i otkrivanja imena za dete koje ima želju da rodi Draganu, pogledajte u ekskluzivnom snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Trenutak kad biznismen poklanja Jovani Jeremić papreno skupu ogrlicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    11. januar 2024 | 15:25

    Veliki pekar, pazario Beogradsku pekarsku industriju na montiranom tenderu, a platio kreditom za koji je garant drzava, pod tim uslovima Miljana Kulic bi bila internacionalna bizwoman.

  • Au

    11. januar 2024 | 15:11

    Blago svakoj kući koje zaobidje.

  • Veca

    11. januar 2024 | 15:36

    Jel ima Jovana sanitarnu knjizicu posto bez nje ne bi smelo da se ulazi u prostor gde se priprema hrana? I plus bi bi i ona i pekara trebalo da popiju kaznu jer pipa hleb golim rukama, bez rukavica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA