Vreme čitanja: oko 1 min.

Futa se oglasio nakon što je pogledao film "Nedelja": "Milica je maestralno odglumila moju Marinu"

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je tumačila lik pokojne Marine Tucaković

  • 2
Aleksandar Radulovic Futa Milica Janevski Foto-montaža: Marko Jovanović, Youtube/filmnedelja

Danas je održana novinarska projekcija filma "Nedelja" koji je snimljen o životu legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Cela glumačka postava pojavila se na ovom događaju, a najveću pažnju privukli su glavni akteri priče, Husein Alijević Husa, ali i Milica Janevski koja je tumačila lik pokojne Marine Tucaković.

Oni koji su pogledali ovo ostvarenje kažu da je isto jako emotivno, a njime je zadovoljan i Aleksandar Radulović Futa.

- Pogledao sam proširenu, odnosno radnu verziju filma, a finalnu ću na premijeri. Pogledao sam i scene koje je maestralno odglumila Milica i mogu da kažem samo da je to moja Marina. Video sam je kroz taj lik. Milica je apsolutno iste pokrete koristila kao Marina. Nisam imao priliku još da se upoznam sa njom, ali se nadam da ćemo se sresti u utorak na premijeri. Pohvalio bih čitavu ekipu koja je radila na filmu i jedva čekam da čujem utiske kako o filmu, tako i o pesmi koju je Ceca otpevala, a koju smo radili za Džeja - rekao je Futa za Telegraf.

Inače,  ostvarenje koje donosi priču o jednom od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Džeju Ramadanovskom, nastalo je u produkciji Pelicula production i Telekoma Srbije, a uz podršku Filmskog centra Srbije, i po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Na konferenciji su se medijima obratili glumci Husein Husa Alijević, Marko Janketić, Milica Janevski, kao i režiser filma Nemanja Ćeranić, scenarista Stefan Bošković, producent Vladan Anđelković i Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija.

(Telegraf.rs)

Video: Žika i Jelena iz Zane progovorili o Laći, pa otkrili u kakvom je stanju Futa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA