≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšije Sanje Kužet otkrile voditeljkino "drugo lice": "Znate kakvi su ljudi, često im ništa nije po volji"

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sanja važi za jedno od najlepših televizijskih lica, a trenutno je u četvrtom mesecu i čeka sina

  • 4
Sanja Kužet Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Sanja Kužet je u braku sa suprugom Nemanjom Živojinovićem i čekaju treće dete.

Sanjine komšije su najpre istakle da je jako posvećena deci i poslu.

- Da vam kažem, kako je na televiziji stalno nasmejana, tako je i inače. Mnogo je pozitivna i vedra. Nije nikada bila glavom u zvezdama. Porodica joj je uvek bila na prvom mestu i to se vidi. Veoma je posvećena dečacima i suprugu, stalno ih viđamo sve na okupu. Tvrdim da je majka i komšinica za primer - rekla je jedna starija Sanjina komšinica iz zgrade, pa otkrila kako je reagovala na njenu trudnoću:

- Pročitala sam u medijima da je u četvrtom mesecu trudnoće, nisam iskreno primetila neku fizičku promenu na njoj. I dalje je veoma aktivna. Ništa se tu nije promenilo, ide u prodavnicu, trenira... Verujem da ni neće biti velika promena jer je Sanja veoma aktivna, vodi računa o svom izgledu. Sigurno će se videti samo dodatna energija i radost.

Komšinica Goca je istakla da na voditeljkin osmeh niko nije imun:

- Taj njen širok osmeh je prva stvar koju vidim i o kojoj pričam drugima. Poznajemo se već nekoliko godina i ona je mnogo dobra duša, neiskvarena. Dopada mi se što je prirodna kada je kod kuće, ne opterećuje se šminkom i garderobom, već u opuštenom izdanju provodi vreme van posla.

- Mnogo fina žena. Nikada nismo imali neprijatnosti sa njom. Znate kakvi su ljudi, često im ništa nije po volji. Uvek nas pozdravi i kada ulazi i kada izlazi, usput koliko stignemo i popričamo. Vidite, u njenoj korpi nema ništa naročito zanimljivo. Kupovina joj se svodi na voće i povrće, zdrave namirnice. Sve sama kuva - istakla je radnica iz prodavnice u kojoj Sanja stalno pazari za "Blic".

Vesti o voditeljkinoj trudnoći saopštila je Grand produkcija, a takođe su naveli da posao voditeljke više neće obavljati i da je od početka ove godine na trudničkom bolovanju.

- Budući da je Sanja Kužet trudna, ona neće voditi „Zvezde Granda“ do kraja sezone, već će otići na trudničko bolovanje. Ovom prilikom čestitamo našoj lepoj voditeljki i njenom Nemanji i radujemo se dolasku podmlatka u našu produkciju - stoji u saopštenju "Grand" produkcije.

(Telegraf.rs)

Video: Sanja Kužet zamešala kukovima i napravila rusvaj na Karleušinoj žurki

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA