≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Biković stigao u porodiliše po Ivanu i sina Vasilija: Vidno uzbuđen, u ruci nosio samo jednu stvar

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novopečeni tata se dva puta vračao do automobila, a izjave prisutnim novinarima nije želeo da daje

  • 2
Miloš Biković Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac Miloš Biković pre nekoliko dana postao je otac, a danas, 13. januara došao je u kasnim poslepodnevnim časovima po izabranicu Ivanu Malić i naslednika u privatno porodilište.

On je oko pola pet popodne došao u privatno porodilište gde se Ivana porodila, sa nosiljkom u rukama i vidno uzbuđen ušao u bolnicu.

Novopečeni tata se dva puta vračao do automobila, a izjave prisutnim novinarima nije želeo da daje.

Sa sinom Vasilijem i Ivanom porodilište je napustio na sporedni ulaz.

Inače, Biković je rođenje naslednika slavio uz trubače, te je na Instagramu podelio i snimak sa slavlja.

- Moja braća Cigani mi kažu ,,imaš cigansku dušu’’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba.) A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac u opisu videa.

Njegova izabranica Ivana Malić na svet je donela zdravog naslednika, a glumac je svojevremeno pričao o svom odrastanju, ali i tada potencijalnoj prinovi koja je danas postala njegova java.

- Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa - rekao je Miloš Biković ranije za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA