Vreme čitanja: oko 1 min.

Biković prvi put progovorio o sinu, otkrio kako je izgledao prvi susret: "Kada držite mrvu života u rukama"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio je i kako se oseća Ivana

  • 3
Miloš Biković Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac Miloš Biković posato je otac 9. januara, a danas je sina Vasilija sa suprugom Ivanom izveo iz porodilišta i progovorio o nasledniku te otkrio kako je izgledao kada ga je prvi put uzeo u naručje.

Kako je istakao, prvi susret sa sinom Vasilijem je nešto što će zauvek pamtiti i nešto što mu je sigurno donelo najveću sreću u životu.

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je glumaca za "Blic".

Otkrio je i kako se oseća Ivana, a na pitanje na koga liči Vasilije, rekao je:

Miloš Biković ispredf porodilišta Foto: Telegraf.rs

- Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči... Pogađajte! (smeh)

Na pitanje da li je spreman za sve što nosi novo poglavlje u njegovom životu, od menjanja pelena do neprospavanih noći, Biković kaže:

- Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke.

S obzirom na to da je postao deo glumačke ekipe poplarne svetske serije "White lotus", te da će zbog snimanja morati nekoliko meseci da provede na Tajlandu, Biković je otkrio da li će sa sobom povesti suprugu i sina.

- To će zavisiti od baš mnogo faktora, ne bih mogao to sada da kažem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecna Srpska NG

    13. januar 2024 | 23:00

    Cestitke Milosu&Ivani ! Najveca sreca i radost!♥️ Da svaka zena koja to zeli,ove godine ostane trudna! 🍾♥️🎄Srecna Srpska Nova god!

  • Marina

    13. januar 2024 | 23:45

    Čestitam Miloše. Neka ti je živ, zdrav i srećan celog života. A što se tiče Tajlanda, dete se tek rodilo. Ne znaš kakvi su medicinski uslovi tamo i hoćeš li imati sve potrebne i dobre uslove za zdravo i sigurno okruženje i odgajanje bebe. Razmisli.

  • Bakica

    14. januar 2024 | 01:30

    ❤️❤️❤️ Neka je živ I zdrav mami i tati i puni srece i radosti im želim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA