Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav spektakl u centru Beograda: Tea Tairović i Matić ukrstili glasove, zapevali veliki jugoslovenski hit

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tea je duže od dva sata, uz svoje hitove raspametila Beograđane i sve one koji su došli sa strane, a za koje je plato Trga Republike bio očigledno mali da primi sve zainteresovane građane

  • 2

Mlada zvezda Tea Tairović priredila je spektakl pred hiljadama Beograđana za proslavu Srpske Nove godine u centru prestonice, a za sam kraj, odnosno tačno u ponoć na sceni joj se pridružio kolega.

Tea je duže od dva sata, uz svoje hitove raspametila Beograđane i sve one koji su došli sa strane, a za koje je plato Trga Republike bio očigledno mali da primi sve zainteresovane građane.

Posle vatrenih dva sata, koje su na hiljade građana proveli đuskajući uz njene pesme, nekoliko minuta pre ponoći na sceni joj se pridružio kolega Saša Matić.

Njih dvoje su u duetu izveli veliki jugoslovenski hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina - Jorgovane, a tačno u ponoć - spektakl.

Tea i Matić su zajedno sa publikom odbrojavali i čestitali Srpsku Novu godinu, nakon čega je Tea sišla sa bine, a Saša nastavio da zabavlja publiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    14. januar 2024 | 02:21

    Sve najbolje braco i sestre

  • нибрС

    14. januar 2024 | 08:36

    Београђани и југословенство као прст и нокат...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA