Vreme čitanja: oko 3 min.

Stefan Karić nije štedeo svoje bivše cimere, a evo šta misli o Anđelu: "Katastrofa, ne verujem s kim je"

M. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Stefan je bio nemilosrdan prema trenutnim učesnicima "Elite", a pored Anđela, ni za Aneli Ahmić nije imao najlepše reči: "Da se Janjuš nije vratio, završila bi sa drugim"!

  • 5
Stefan Karić, Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić, Anđela Šparavalo, Bojana Pavlović, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić, Youtube/Zadruga_Official

Bivči učesnik rijalitija "Elita", Stefan Karić dao je svoje mišljenje o svim gorućim temama u Beloj kući.

Karić je počeo sa povratkom Marka Janjuševića Janjuša u rijaliti, nakon samoubistva brata Mihajla. Stefan je prokomonentarisao odnos Janjuša i Aneli Ahmić.

- Što se Aneli tiče, mislim da se Janjuš nije vratio, da bi ona sa nekim završila u kući. Neke stvari treba prirodno da se dešavaju da vidimo ko je kakav... Mislim da je jasno o kakvoj se osobi radi. Ono što se njemu dogodilo je najveća bol koju čovek može da oseti, svaka čast što je smogao snage da se vrati tamo. Videćemo koliko će moći da izdrži tamo, ja mu želim svu snagu ovog sveta i svu sreću - poručio je Karić pa dao svoje mišljenje o vezi Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

- Za tu Bojanu nemam lepe reči, ona mi je sva bezobrazna, voli da skače i da se sukobljava s muškarcima. Mislim da Anđelini roditelji nisu u pravu što krive Bojanu što je njihova ćerka to što jeste. Možda bih krivio Bojanu što je ostala s Anđelom posle posete njenih roditelja. Mislim da neće dobro proći i da je trebalo da posluša svoje roditelje - bio je jasan sin Osmana Karića, pa je zatim prokomentarisao vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

- Anđelo mi je katastrofa ove sezone, sve na silu radi, gledali smo ga s Teodorom u jednoj sezoni... Ne vidim devojku kao što je Anita pored njega, ne mogu da zamislim da može da bude s osobom kao što je Anita, mislim da sve radi zbog rijalitija... Ne mogu da shvatim da je on sebi dozvolio da bude s takvom osobom. Slušao sam i Anitinu majku, mislim da je za nešto u pravu, za nešto i nije... Dobro je znala šta joj radi ćerka. Meni je krivo što bi Matora prešla preko svega i bila s Anitom - rekao je Karić za emisiju "Premijera, vikend - specijal".

Bivša devojka Stefana Karića, starleta Nataša Šavija, ga je optužila da joj je naneo teške telesne povrede zbog čega je ona završila u bolnici sa višestrukim prelomima na licu.

Nakon skandala njih dvoje su se pojavili 27. decembra na zakazanom suđenju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Tim povodom su objavili slike i snimke na Instagram storijima, te pokazali kako su se sredili za pomenuto suočavanje.

Nataša se odlučila za jednostavniju varijantu, te je obukla crnu rolku, stavila je crne naočare za sunce, ali nije imala šminku na licu, sem sjaja.

Dok je Stefan izabrao za ovu priliku džemper i farmerke, preko toga je imao kaput sa krznom, a na sve to je dodao i englesku kapu-kačket koja je njegov autfit učinila potpunijim.

Nakon suđenja oglasio se Natašin advokat, te otkrio kako je proteklo suđenje.

- Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak Karić nije dao pravu adresu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je advokat Borivoje Borović za "Republiku".

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Karić partija na Kopaoniku sa društvom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. januar 2024 | 13:49

    Jel ovo onaj što je izobličio lice svojoj devojci?

  • НеКЈеАлАхУпОмОћИ

    15. januar 2024 | 13:16

    Син ОСМАНА КАРИЋА а кад ће син да порасте???

  • Рус

    15. januar 2024 | 14:50

    Ovo ti je Osman sastavio test i dao dozvolu da pročitaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA