Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka hrvatske glumice trudna: Maja je bila u rijalitiju, poznata je po lepoti, a evo šta kaže o polu bebe

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka poznate glumice Mie Begović, Maja sa partnerom čeka svoje prvo dete

  • 0

Prelepa ćerka glumice Mie Begović i vaterpoliste, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnija, Maja Lena Lopatni sa životnim partnerom Karlom Šeparovićem čeka prvo dete.

- Presrećni smo, ovo su nam najlepši životni trenuci. Zaista se osećam blagosloveno, i tek sada mogu da razumem žene koje su postale majke. Osećaj da se jedan novi život razvija je apsolutno očaravajuć. Neverovatno je pratiti sve promene koje se događaju iz dana u dan - u telu, srcu i psihi - rekla je Maja.

Maja je istakla da je na početku trudnoće imala mučnine.

- Nažalost, imala sam dosta jake mučnine i povraćanja u prvom tromesečju trudnoće. U tim trenutcima najbitnije mi je bilo da znam da je sve u redu s bebom i da je to, iako što je jako iscrpljujuće za organizam, potpuno normalno. Jednako tako, svi lekari su me uveravali da će mučnine proći - što je na kraju i bilo tako. Mučila me i nesanica, no to je nešto s čime sam se već naučila nositi - istakla je ona.

Međutim, pol bebe još nisu otkrili, ali na svet bi trebalo da dođe u junu.

- Užoj porodici smo otkrili pol, a prijateljima ćemo uskoro, planiramo uskoro jedno druženje s našim najdražim ljudima, pa vam nažalost ne mogu otkriti tu informaciju pre nego što prijateljima otkrijemo. Mogu vam samo reći da, s obzirom na to da sam i sama žensko dete, možda sam malo više priželjkivala curicu, a hoće mi li se ta želja ostvariti saznaćete uskoro - rekla je Maja za magazin Glorija.hr.

Maju Lenu Lopatni domaća publika upoznala je kao ćerku popularne jugoslovenske glumice Mie Begović, ali i tokom učešća u rijalitiju.

Inače, kao dete poznatih roditelja Maja Lena Lopatny često je bila u fokusu javnosti, no poslednjih godina o 32-godišnjem magistru novinarstva, bivšoj televizijskoj voditeljki i PR menadžerki malo se toga moglo čuti. Umesto u medijima, svoj je profesionalan put pre sedam godina našla u turizmu.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pala u sevdah kad je pevačica otpevala njenu novu pesmu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA