Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je potencijalna zamena za Sanju Kužet: Nekada je radila na Grandu, a evo šta kaže o novom projektu

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čim se ova vest pročula u javnosti, ljubitelji emisije pitali su se ko bi mogao da dođe na njeno mesto

  • 8
Zvezde Granda, pocetak nove sezone, Sanja Kužet Foto: Nikola Anđić

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet u drugom je stanju, zbog čega će uskoro otići na trudničko bolovanje.

Čim se ova vest pročula u javnosti, ljubitelji emisije pitali su se ko bi mogao da dođe na njeno mesto.

Kako se šuška, to bi mogla da bude voditeljka Bojana Lazić.

Atraktivna Bojana je TV lice dugi niz godina, a sada radi na u okviru emisije "Premijera".

Hello party, Hotel Hajat Foto: Nikola Anđić

- Kada je Saši Popoviću saopštila lepe vesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zameni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zameni Sanju - govori izvor blizak Popoviću za "Svet".

Ovim povodom oglasila se i Bojana, koja nije demantovala ove navode.

- Emisija "Premijera Vikend Specijal" i "Zvezde Granda" su na istoj televiziji, tako da bi to bila dobitna kombinacija. Videćemo - poručila je kratko Bojana za Republiku.

Podsetimo, Sanja Kužet iz prvog braka ima sina Andriju koji ima 14 godina, a sa sadašnjim suprugom dobila je pre šest godina sina Strahinju. Mnogi su bili iznenađeni njenom trudnoćom s obzirom na to da je u avgustu napunila 40 godina, ali je Sanja želela da rodi još jedno dete.

(Telegraf.rs)

Video: Sanja Kužet zamešala kukovima i napravila rusvaj na Karleušinoj žurki

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    15. januar 2024 | 18:40

    Ova nazovi voditeljka nije ni za zadrugu. Nivo Miljana i Zmaj...

  • Nera

    15. januar 2024 | 17:41

    Uzas ako to bude ona. UZAS. Nije ona za ZG. Neka jos umjesto Voje uzmu Darka Tanasijevica i Grand Zadruga moze da pocne.

  • CG

    15. januar 2024 | 17:02

    Svidja mi se Sanja Kuzet i svaku srecu joj zelim kao buducoj majci. Malo bih komentarisao emisiju. Kakav primitivizam u ziriju. Graja, upadanje u rijec, neprimjetene rijeci, pohotno gledanje nekih tak.icarki i to od strane zena, polu amaterizam. Lijepo je rekao Vl. Nikolaj: Lako je nauciti zivotinju, lako je nauciti prostaka, ali jetesko nauciti onoga ko je nenaucen postao ucitelj drugima. Sjecam se pokusaja da satre jednu studenticu muzike iz Dablina, od strane Marije, pa kad je cula gdje uvi, nemust i jadan pokusaj ,,vadjenja". Ovaj iz G5 izigrava nekog rokera, zesci ljakse. Ceca, je OK prema takmuvarima i to pozdravljam, ali u komunikaciji sa zirijem pokazuje da je zesca prostakusa. Ana i Snezana su OK, narocito mi se svidjelo kad su prigovorili polugolij takmivarki. Bosanac je najbolji, a ono sto najvise zamjeram je da jeideal narodne muzike u Srbini, postao azijski melos i glas iturski muzicki patos. Uzas i katastrofa!!! Gdje je tradicionalna, lijepa srpska muzika i tekstovi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA