Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tražim samo kombinacije, ako nećeš ne moraš": Anđelo svojom izjavom ponizio Anitu, nije joj bilo dobro

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelo je istakao da voli da flertuje i da se muva, odnosno ne želi obavezivanje

  • 1
Anita Stanojlović Pritnskrin: Zadruga

Na imanju u Šimanovcima opet je bio haos. Tema je bila šta je za takmičare preljuba, a izjava Anđela Rankovića je sve ukućane ostavila u šoku.

- Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama, zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravno, voleo bih da jednog dana doživim mirnu luku i da se promenim - rekao je Anđelo, pa sve ostavio bez reči, obziro da je otpočeo vezu sa Anitom Stanojlović, dok je ona bila još udata.

- Ja sam totalno neuračunljiva meni ne treba papir, stavi kapuljaču jer si stvarno fejk. Sve si pokazao svojim primerom, znači da sad što pričaš znači da si fejk i da si ušao sa Anitom u vezu iz koristi - odbrusila je Bojana Pavlović.

Anita i Anđelo su nekoliko nedelja spavali u izolaciji, gde su bili prepušteni strastima.

Međutim, kada su se vratili u Belu kuću nisu uspeli da se iskontrolišu, te su imali odnose ispod pokrivača u punoj sobi zadrugara na koje uopšte nisu obraćali pažnju.

Oni su se prepustili strastima, dok je Matora spavala na samo par metara od njih.

(Telegraf.rs)

Video: Matora uhvatila Anitu za vrat, obezbeđenje opkolilo imanje: Stravični snimak iz Elite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA