Vreme čitanja: oko 2 min.

"Srce mu se razbolelo, nešto u njemu slomilo": Džejova sestra je svirepo ubijena, a ovo su detalji tragedije

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naručilac ubistva je član porodice, a Džej se nikada nije oporavio od ove jezive tragedije

  • 0
Džej Ramadanovski Printskrin:Youtube

Najveća tuga pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog bila je smrt njegove rođene sestre Šeherezade, a ovaj strašan gubitak pevač nije mogao da preboli.

Sestra mu je svirepo ubijena 2003. godine u Crnoj Gori, a da tragedija bude još gora, naručilac ubistva je sin njihove najstarije sestre, Džejov sestrić.

Džej je izbegavao da priča o ovome, ali je jednom uspeo da otvori dušu.

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd. Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo - počeo je Ramadanovski, pa dodao:

- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd.

- Sestrić je saznao kada ona stiže ferijem u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili -  zaključio je svojevremeno Džej za "Reviju 92".

Prijatelji kažu da je ovaj bol razdirao srce pevaču punih 17 godina i da je umro ne prežalivši strašan gubitak.

-Džej je identifikovao telo sestre, poznao je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razbolelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo - ispričao je za medije Džejev rođak nakon njegove smrti.

Inale, direktor Pinka, Željko Mitrović je putem Instagrama otkrio da planira da napravi pevačev avatar, sa svim njegovim karakteristikama, kako bi ljudi mogli da razgovaraju sa njim kao da je živ.

Saopštio je da će pomoću savremene tehnologije pokušati da "oživi" neke ljude, među kojima je i legendarni pevač Džej Ramadanovski.

- Ovih dana ću da oživim neke od mojih pokojnih prijatelja! Ako stignem da dovršim i modul za mašinsko učenje njihovog ponašanja iz njihovih biografskih posebnosti, verujem da ćete sa "skoro živim" AI avatarima moći da razgovarate 24/7. Džej je svakako jedan od njih - napisao je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Video: Mina Kostić: Kad čujem Džejevu pesmu plačem. U njegovoj ćerki vidim njega...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA