Vreme čitanja: oko 2 min.

Danica Krstić prvu bračnu noć provela sama, pa šokirala priznanjem: "Muž je ostao sa mojom kumom"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvu bračnu noć provela sama, te da je nakon svadbe jedva čekala da se naspava, dok je njen suprug za to vreme bio sa njenom kumom

  • 2
Danica Krstić Foto: Marko Jovanović

Pevačica Danica Krstić će prethodnu godinu pamtiti po najlepšem danu kada se udala za svog izabranika, ali je i šokirala detaljima iz prve bračne noći koju je, kako je priznala, prespavala, te otkrila i šta je radio njen muž.

- Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala - priznala je Danica uz smeh i istakla da nije bilo ni brojanja novca, tradicionalnog novog srpskog svadbenog običaja:

- Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

Danica je otkrila da je, uprkos venčanju, kod nje sve i dalje nepromenjeno.

- Apsolutno se ništa nije promenilo jer sam sa suprugom živela već 4 godine zajedno. Dugo se znamo, i to posmatram kao papir, ali bio je red, trebalo je da se pravi žurka, a mi Srbi volimo velika veselja. Morali smo da napravimo jednu veliku žurku za porodicu i prijatelje - rekla je Danica, te dodala da se zapravo udala kako bi mogla da napravi žurku.

- Pa kako drugačije? Šalu na stranu, Nikola i ja smo inače jako opušteni privatno i ne opterećujemo se mnogo zbog tih stvari, ali zbog porodica. Ja sam jedinče, ali mnogo volim žurke. Nemam često priliku da budem na njima, ali volim i da ih organizujem. I lepo smo se proveli - priznala je ona.

Danica će sigurno dugo pamtiti sjajnu atmosferu sa svog velikog svadbenog veselja, ali i po jednom neugodnom osećaju na kraju večeri.

- U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. Nisam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. Bio je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letenja na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno - rekla je pevačica.

Ona je opisala i kako se dogodila ljubav između nje i sadašnjeg supruga Nikole.

- Sve se desilo sasvim slučajno, upoznao nas je zajednički drug. Zapravo izašla sam sa drugom iz detinjstva posle mnogo godina na piće i on je odjednom upitao da li može da nam se pridruži jedan njegov drugar. Pristala sam, kad ulazi frajerčina. Mislila sam da je promašio hodnik. Tako da se ja zaljubim na prvi pogled, a na kraju se ispostavilo da se i on zaljubio na prvi pogled. Krenuli smo da se dopisujemo preko Instagrama već sutradan, otišli smo na prvi dejt i zaljubili se definitivno. I evo, stig’o papir - ispričala je Danica za "Grand".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca na premijeri filma o Džeju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA