Vreme čitanja: oko 2 min.

U dom pevačice stigao novi član: Ćerka Nataše Bekvalac je spasilac dana, sve je oduševila svojom humanošću!

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada je pevačica videla psa, bio je rastrgan i promrzao...jedva je davao znake života. Međutim zbog Katje Lazukić ovo malo čudo je našlo svoj novi dom

  • 6
Nataša Bekvalac Foto-kolaž: A. H./ATA Images, Instagram/bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac, se stalno trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojim naslednicama, Hanom i Katjom.

Ona se trudi da im ispuni svaku želju, pa je tako bilo i sada kada je Katja zatražila Nataši da zadrže pudlu koju su spasle sa ulice.

Psa su napali veći psi, a Bekvalčeva ga je odvela kod veterinara, gde su mu sanirali rane, okupala ga je i ošišala, a devojčica se toliko vezala za njega, te nije želela da ga da na usvajanje nego da ga, pored dva ljubimca koje imaju, zadrže i belu pudlu.

Bekvalčeva je na Instagramu sa svojim pratiocima podelila prvo kako je pronašla pudlu u teškom stanju.

- Nađen je rastrgan od strane drugih pasa, u teškom stanju, zapušten i tek je davao znake života...bez čipa...promrzao...Njegovu sliku nekoliko puta sam pogledala i rešila da ne reagujem, jer ne mogu spasiti svakog psa sa ulice. Nisam mogla da zaspim... - napisala je u prvoj objavi.

Nataša Bekvalac Printskrin:Instagram/bekvalceva

Zatim je u sledećoj objavi otkrila da ga je odvela kod veterinara:

- Ujutru, javila sam se prihvatilištu za pse, da se raspitam u vezi stanja psa, ponudili su mi privremeni smeštaj...

- Ja već imam Miška, koga su izbacili sa sve braćom i sestricama i to u kesi...Ekstremno je glup, ali prepun ljubavi i ne bih ga dali nikom, ali da se vratimo na našu priču...- pisalo je u sledećoj objavi.

Nataša Bekvalac Printskrin:Instagram/bekvalceva

Zatim je otkrila da je Katja "glavni krivac" za novi dom ove krznene loptice:

- Pokazala sam slike ovog psa Katji koja mi je samo rekla "Mama to je moj pas i zvaće se Hepi, ajmo po njega". Teško žabu u vodu naterati...Upalile smo auto i krenule po Hepija.

Nataša nam je zatim pokazala kako se njena mlađa naslednica ne odvaja od njenog psa, ali i kako su ga ostale životinje prihvatile:

- Da, dobro vidite, ovo je Hepi, ne mogu da se pohvalim da je baš imao toplu dobrodošlicu od strane Lane i Miška, ali živ se pas na sve navikne. Ne mogu vam opisati koliko je ljubavi i haosa uneo u naš dom.

Bekvalčeva nam je u narednim objavama rekla da je Hana pristala da ga šeta, ali nam je i pokazala kako sada svi uživaju u novom članu porodice.

(Telegraf.rs)

Video: Nataša Bekvalac sela na sanke sa ćerkom, pa doživela peh

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA