≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je Dijana Dilajn, čija je radnica vređala mušterije: Terala decu da trče uz auto, dok ga ona vozi

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim po garderobi koju kreira, poznata je po objaviljivanju snimaka zbog kojih se uglavnom usijaju društvene mreže

  • 10

Dizajnerka Dijana Radonjić, koja je poznatija kao Dijana Diline ponovo se našla na meti kritika javnosti zbog prepiske sa radnicom iz svog salona u kojoj radnica vređa mušterije.

Naime, 22. novembra prošle godine Dijana je napravila poseban profil na Instagramu pod nazivom "diline_giveaway" u kom je predstavila nagradnu igru gde njeni pratioci mogu da osvoje do 30.000 evra. Odnosno, ta suma je podeljena u tri nagrade u vrednostima od: 5,10 i 15.000 evra.

Ne čudi da su mnogi zainteresovani za njen rad, odlučili da iskoriste ovu priliku da dođu do željenih komada i usluga s obzirom da je u pitanju popust od 50 odsto. Što je i bio povod da radnica u salonu prokomentariše klijentkinju, a da Dijana objavi.

S obzirom da je stori obrisan, verujemo da je Dijana imala za cilj da pokaže kako je njena ideja o giveaway-u veoma uspešna, ni ne shvatajući da objavljuje prepisku gde radnica govori za klijente da se "ciganišu".

Ko je Dijana Dilajn? - ovo nije prvi skandal

Dijana je majka dve ćerke, koje su inače bliznakinje i jednog sina.

Osim po garderobi koju kreira, poznata je po objaviljivanju snimaka zbog kojih se uglavnom usijaju društvene mreže.

Već nekoliko puta je uspela da naljuti naciju, a to joj je pošlo svaki put za rukom, jer su čak traže da reaguje i centar za socijalni rad.

Ona se ranije "hvalila" na svom Instagram profilu snimcima na kojima se vidi kako njena maloletna ćerka vozi skupoceni automobil, kao i onima gde njene obe ćerke trče posred puta dok dizajnerka vozi.

(Telegraf.rs)

Video: Kakva korona žurka: Torta s novčanicama od 500€, Borjan jede lukac, Lazić peva na uvce...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA