Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imali smo veliku ljubav": Zadrugarka iznela nove detalje o njenoj aferi sa oženjenim Peđom Medenicom

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jovana Cvijanović je takođe otkrila i šta je pevaču zasmetalo

  • 0
Jovana Cvijanović i Peđa Medenica Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Učesnica rijalitija "Elita" Jovana Cvijanović je sve ostavila u šoku kada je javno iznela tvrdnje da je imala romansu sa oženjenim pevačem i kompozitorom, Peđom Medenicom.

Pošto se oslobodila, sada je rešila da svojim cimerima otkrije kako je izgledao njen prvi susret sa pevačem. Ona je progovorila o detaljima njihovog odnosa, ali i o tome šta joj je Peđa zamerio.

- Mi smo stvarno imali veliku ljubav - počela je Jovana, pa nastavila:

- Sećam se tad, prvi put kad smo se skontali i on me ispratio kući, razmenili brojeve telefona, i on meni šalje poruku "Jesi li stigla kući?", a ja ne kontam da je on. Ja odgovorim tek posle dva dana, ne znam šta mi je bilo, šta se sa mnom dogodilo, i baš mi je to bio zamerio sećam se.

- Dopisivali smo se dugo, sve dok nisam stigla do Budve. I tu je sve počelo - dodala je Cvijanovićeva.

Takođe je objasnila kako je po povratku iz Budve imala osećaj da je njihova veza gotova, koji je stekla na osnovu njegove poruke da će se videti sledeći put tek kad im se "putevi ponovo ukrste", sve dok je pevač nije iznenadio dolaskom u Loznicu.

Inače, Jovana je svojim cimerima najpre otkrila da je saznala da je popularni pevač oženjen, tek kada je imala nešto sa njim, ali i da joj je posvetio pesmu "Ne lupaj mala".

- Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu "Ne lupaj mala", to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je seksualni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos - rekla je Jovana.

Jovana je ranije priznala da je bila u ljubavnoj vezi sa MC Stojanom, nakon čega je pričala da je homoseksualac. Međutim, nešto kasnije reper se oglasio i demantovao navode.

- Znam ja da bi vi to voleli jer vas ima pun kur**! Okrenite se Bogu, idite jednom nedeljno u crkvu, idite u prirodu, poslušajte ljude koji žive na selu, možda nešto i pametno naučite. Ja sam dosta od tih poštenih ljudi naučio. Prestanite da degradirate već ionako degradiranu omladinu i da, hvala mojim roditeljima koji su me naučili pravim vrednostima i lepom vaspitanju - napisao je svojevremeno Stojan na svom Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA