Vreme čitanja: oko 2 min.

Aneli saznala da je Janjuš slao novac njenoj ćerki, ovo je njena reakcija! Marko se nakon njenih reči povukao

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije želeo da komentariše zašto je to uradio

  • 1
aneli ahmić Printskrin: TV Pink

Rijaliti igrač Marko Janjušević se nedavno vratio u "Elitu", ali odnos sa Aneli Ahmić nije razrešio.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", koju je sinoć vodio Milan Milošević, Aneli je saznala da je Janjuš slao novac njenoj ćerki Nori. I ostali zadrugari su sada saznali za ovaj Janjušev gest, pa su ga prokomentarisali.

- Ne znam šta da kažem na to. Već sam rekla da je time pokazao svoju veličinu, koliko vredi. Ako je to uradio... Pokazuje svoju veličinu time - rekla je Aneli.

- To je jedan gest koji mora svako da pozdravi. Da joj rođeni otac nije poslao čestitku, a kamoli novac. Deci treba. A Janjuš je u celoj svojoj muci i situaciji koja ga je snašla, on se setio tvoje ćerke - istakao je voditelj Milan Milošević i pitao Marka da prokomentariše.

- Ne bih o tome da pričam. Nisam to ovde rekao, nego sam rekao nekim svojim prijateljima, pa su možda oni preneli. Nisam ja to uradio zbog toga što oni nemaju, da se razumemo. Ne bih da pričam stvarno, mislio sam da ostavim to za sebe. Nemojte mi zameriti - istakao je Janjuš i povukao se.

Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/zadruga

- To je rekla njena porodica - dodao je Milan.

- Iako nije bio dužan i u obavezi, s obzirom na situaciju koja mu se dogodila, svaka čast i poštovanje za ovakav gest. Nema šta da sumnja ona u njega, ona sumnja u sebe. Moje mišljenje je da ga ne voli, da je ne intresuje on, ali je daleko to od ljubavi, a da je on daleko zagrejaniji. Sva ova situacija i ovo kako se ona ponaša, pogodilo ga je jako. Ja sam od samog starta pričao da ima milion kontradiktornosti u njenoj ličnosti i samoj priči - rekao je Mensur Ajdarpašić na ovu situaciju.

- Janjušu može milijardu stvari da se pripiše i kaže, ali da mu se kaže da nema osećaja i da je loš otac, ne može ni u najgorim svađama, ne može ni na pamet da padne da mu se izgovori. To, vezano za Noru, njemu svaka čast i nešto što svakako definiše njega kao čoveka. Za njega može da se kaže da je ljubavnik i ovo i ono, okej, to stoji, ali za njega može, što se tiče dece, da se kaže samo nešto najlepše. Saznali smo i da je ta Aneli najgori ološ na svetu i najgora, to ne daje za pravo nekom tamo da se tako ponaša. Pogledajte Janjušev odnos prema tuđem detetu. Njega (Asmina) ne intresuje da li njegovo dete ima da jede i pije, ali ga intresuje da li Stanija ima Roleks - rekao je Đedović, a sve poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Video u kojem Aneli plače pored ćerke: "Zašto mama plače? Zato što joj je Stanija uništila brak"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    18. januar 2024 | 17:02

    O jesi jadan sto ne gledas svoje dete jer mislis dace ti neko reci hvala ta ista cerka od aneli jednog dana ce reci dasi joj nebitan kome ti danas verujes kome ti paznju poklanjas samo ti se smiju ,,,,e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA