Vreme čitanja: oko 1 min.

Mirka Vasiljević pokrenula privatni biznis: Odabrala je unosan posao, vezan je za kuhinju

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je skoro pričala da razmišlja o proširenju porodice i da priželjkuje blizance, lepa glumica je ipak odlučila da svoje vreme posveti novom poslovnom poduhvatu

  • 2
Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

Glumica Mirka Vasiljević rad i izarađuje već od tinejdžerskih dana, a sada je došla pokrenula i privatni biznis sa drugaricom.

Naime, iako je pored poslovnih obaveza što se tiče glume, ali i odgajanja dece koje je dobila sa Vujadinom, mlada glumica odlučila je da svoja primanja udvostruči.

Iako je skoro pričala da razmišlja o proširenju porodice i da priželjkuje blizance, Mirka je ipak odlučila da svoje vreme posveti novom poslovnom poduhvatu.

Naime, Mirka je odlučila da se upusti u biznis sa jednom prijateljicom, sa kojom će praviti torte, jer su se odlično snašle i dobro im ide.

Kako se Mirka odlično snalazi u kuhinji i u nekoliko navrata je pokazala recepte za razne poslastice, ovo se čini kao logična poslovna odluka, prenosi "Hello".

Da li će Vujadin sad morati da se malo više brine o deci, ostaje da se vidi, iako ne sumnjamo da će Mirka uspeti da odlično uklopi novi poslovni poduhvat sa porodičnim životom.

Podsetimo, Mirka Vasiljević dugo je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a kako je otkrila, univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a kako priznaje ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️

    19. januar 2024 | 06:55

    Ova zena je fascinantna.♥️ Dokaz da Fakultet ne znaci nista za uspeh. 💯💯..... Ova zena nikad nije ni upisala FDU,zato je nipodastavaju sve glumice da ona nije glumica.... Ok,nije glumica..ima samo 1 film i 1 seriju......Ali....ali je SRECNA ,ZADOVOLJNA I BOGATA ZENA. ✨✨✨✨❤️

  • Dajte joj Rijaliti

    20. januar 2024 | 00:00

    Ako nekome treba dati rijaliti,to je Mirka... Da pokaze koliko zapravo ima pomoci oko dece... Da pokaze kako funkcionise. Ako sve sama postize,bravo! Ako ima pomoc ....lucky girl!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA