Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakve scene je Darko Lazić snimio sa 11 godina mlađom koleginicom: Njihov spoj niko nije očekivao

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je da ovom folkeru nema ravnog kada su u pitanju narodnjaci, a ovog puta priredio je neočekivano iznenađenje i napravio veliki preokret, koji će se, nema sumnje, veoma dopasti publici

  • 0
Darko Lazić, Zera Foto: Promo

Folker Darko Lazić se posle svega potpuno posvetio poslu, a nedavno je sa mlađom koleginicom Zerom snimio i duet, zbog čega su mnogi ostali u šoku.

Poznato je da ovom folkeru nema ravnog kada su u pitanju narodnjaci, a ovog puta priredio je neočekivano iznenađenje i napravio veliki preokret, koji će se, nema sumnje, veoma dopasti publici.

Naime, on je ukrstio glasovne sposobnosti sa popularnom hip-hop pevačicom Marinom Pezerović, poznatijom kao Zera, a njihova duetska pesma "Prezime", koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, uskoro će ugledati svetlost dana. Saradnji je kumovao Darkov producent Mersed Hadzić, koji je predložio numeru, a svi su se iznenadili time kako se Zera snašla u nešto drugačijem žanru, na koji od nje nismo navikli.

Drako Lazić, Zera Foto: Promo

Zera je jedna od najpopularnijih pevačica među mlađom generacijom, dok Darko godinama unazad slovi za našeg najpopularnijeg folkera, te nema sumnje da će ovaj spoj nadmašiti mnoga očekivanja i napraviti opštu pometnju na estradi. Kada je muzika u pitanju, od Lazića smo navikli da iznenađuje novim stvarima, što je dokazao i sa poslednjim albumom koji je postao jedan od najslušanijih u regionu.

Njih dvoje su snimili spot za zajedničku pesmu, a same scene iz spota su nesvakidašnje. Naime, Darko i Zera su pokazali holivudsko umeće, te su ulogama u spotu za zajedničku pesmu dočarali radnju iste. Spot sa vatrom, staklenim flašama, energijom, a njih dvoje u sjajnim kreacijama, nema sumnje da će pesma sa takvim spotom postati veliki hit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA