Vreme čitanja: oko 1 min.

Dara se oglasila nakon što je njen maloletni sin objavio snimak iz besne mašine: ""Zna da vozi auto, ali.."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je istakla da je automobilom upravljao drugar njenog sina koji ima 18 godina, a da je njen naslednik samo objavio snimak iako on nije bio za volanom

  • 5
Dara Bubamara Pritnskrin: Instagram/darabubamara

Nakon osude zbog snimka kojim se hvalio njen maloletni sin Kosta, na kojem se vidi kako sa samo 15 godina navodno upravlja besnom mašinom, oglasila se pevačica Dara Bubamara.

Posle brojnih osuda na društvenim mrežama, folkerka se oglasila i otkrila da "ne vidi u čemu je problem, te da zna mnogo maloletnika koji znaju i voze automobile, ali da ovaj put njen sin nije vozio".

Ona je istakla da je automobilom upravljao drugar njenog sina koji ima 18 godina, a da je njen naslednik samo objavio snimak iako on nije bio za volanom.

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa - rekla je Dara.

Ona je zatim otkrila da njen sin zna da vozi automobil i da ga vozi oko zgrade.

- Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    20. januar 2024 | 00:28

    Klasika,mediokriteti na delu.Au,strasno!

  • Maja

    20. januar 2024 | 09:56

    Jednostavno nije lepa i pored svih operacija i filera ... dzabs sve ...jos mi je i njen karakter los ... bas nije za gledanje ...za slusanje onako . . Nije kao pre .

  • M

    20. januar 2024 | 11:36

    Drugar iako ima vozačku... Ima probnu vozačku... A to je prejak auto za njega... Može da vozi eventualno neku Opel Corsu... Svi smo jednaki, samo su neki jednakiji od drugih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA