Vreme čitanja: oko 1 min.

Balaševići proslavljaju krsnu slavu: Aleksa podelio trenutke iz porodičnog doma, pa se prisetio pokojnog oca

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova majka Olivera Balašević, žena Nikolina, ćerka i sestra Jovana pozirale su zajedno zagrljene i nisu skidale osmehe s lica

  • 2
Aleksa i Đorđe Balašević Foto: Telegraf.rs, Tanjug/Jaroslav Pap

Porodica pokojnog kantautora Đorđa Balaševića danas proslavlja krsnu slavu Svetog Jovana Krstitelja. Sin čuvenog umetnika Aleksa Balašević pokazao je atmosferu u njihovom domu u Novom Sadu. 

Njegova majka Olivera Balašević, žena Nikolina, ćerka i sestra Jovana pozirale su zajedno zagrljene i nisu skidale osmehe s lica.

Inače, Aleksa je podelio i sliku dok seče slavski kolač, a prisetio se kako je nekada slavlje izgledalo u njihovom domu dok je Đorđe bio živ.

Aleksa Balašević Printskrin: Instagram/ balasevicaleksa

Podsetimo, mladi Balaševićev sin je suprugu zaprosio u Izraelu i čekao je 6 meseci dozvolu da bi to učinio.

Uvek rado govori o svojoj izabranici ali i o tome koliko mu je promenila život.

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame - objasnio je Aleksa jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Berović napravila haos na privatnom veselju Balaševića u zamku u Sloveniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA