Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakvu pozadinu ima srpska glumica! Deluje krhko i nežno, a u teretani je prava zver

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica maksimalno radi na svom izgledu

  • 4

Olja Lević važi za jednu od najzgodnijih glumica, a sada je pokazala i kako održava liniju.

Ona je na svom Instagram storiju podelila snimak iz teretane na kojem radi na zadnjici, a kadrovi su za preznojavanje.

Malo ko bi rekao da ova lepotica iz Kruševca ima 3 godine, pošto zbog svog izuzetno mladolikog lica izgleda bar pet godina mlađe.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Olja je u septembru 2023. saopštila da napušta seriju "Igra sudbine".

"Dragi prijatelji, posebno vi koji ste svako veče bili uz nas i sa nestrpljenjem nas iščekivali, moram da vas obavestim... Smatram da je došlo vreme da se pozabavim sa mojom Milom i putovanjem zvanim "Igra sudbine". Na ovom četvorogodišnjem putu sam mnogo toga naučila, sazrela i trudila se da vam na što lepši način približim Milu. Bilo je mnogo lepih trenutaka, emocija i druženja koja će mi ostati urezana u pamćenje za ceo život.

Ovim putem želela bih da se zahvalim svima koji su radili na ovom projektu. Kolegama ispred kamera na predivnoj energiji, kao i svim divnim ljudima koje niste videli, a koji su veoma doprineli sjajnoj atmosferi na snimanju. Veliko hvala na ukazanoj prilici i poverenju! U dogovoru sa produkcijom, snimaću još nekih mesec dana, kako bi lik Mile zaokružio svoje učešće u seriji na način koji zaslužuje. Srećno svima koji nastavljaju snimanje. Sa prijateljima sa ovog putovanja nastavljam druženje, a mi se vidimo u nekim narednim projektima.

Hvala svima koji su bili i koji jesu srce ove serije, zauvek će ostati lepi trenuci koje smo proživeli zajednu", napisala je tada Olja Lević.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nežniji pol

    22. januar 2024 | 14:57

    Da li je dama ili je zver, ne ide i jedno i drugo.

  • Čika Stole

    24. januar 2024 | 05:55

    E deco, deco neznate vi ništa mladi ste i bez naučenosti o lepoti i zgodnoći. To što je za vas 'brutalno' to je stvarno brutalno kljekavo, odvratno. Sve su rasšrafljene i pljosnate. Za pravu lepotu, zgodnoću i lepu zadnjicu majke treba kao bebe da ih povijaju u prave pelene. Ove plastične samo razvrću deci noge i nijedna mlada devojka nema oblinu. Pogledajte kako hodaju ulicom kao patke u patikama.

  • GOYKO sisa

    23. januar 2024 | 08:42

    to je samo za drustvene mreze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA