≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i odmah ukrcana u avion kojim je vraćena u Sarajevo

Selma Bajrami Foto: Instagram/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami zadržana je danas na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, saznaje Tanjug u bezbednosnim strukturama. Ona je zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i odmah ukrcana u avion kojim je vraćena u Sarajevo.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Selmom, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na poruke i pozive.

Podsetimo, 25. novembra 2023. godine u javnosti je izašao snimak na kojem Selma pokazuje dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare".

- Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna da su moji koreni s Kosova, dakle moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tu tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži "Odakle si sele", npr. radu ću otpevati - napisala je pevačica tada na Instagramu i dodala:

-Muzika pobeđuje svako zlo. A ja sam uvek bila pevačica koja peva za SVE NARODE! I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi. A ja vam šaljem ljubav.

Ivica Dačić rekao je tada da postoji osnov da se pevačici zabrani ulazak u Srbiju. Naime, on je na pitanje da li bi Selmi nakon ovog poteza trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, za Informer izjavio:

- Mislim da ima razloga za to, kao i za jos neke, ali to je nadležnost MUP i bezbednosnih službi.

(Telegraf.rs)

Video: Andreana o Selmi koja je pokazala dvoglavog orla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    22. januar 2024 | 15:36

    Niko te nije terao da mases sa rukama i pokazujes one njihove Ćurke,samo si trebala da otpevas pesmu. A ako bi te terali da otpevas "odakle si sele" kao sto sama kazes,jel bi se i prekrstila onako tri puta?

  • sanja

    22. januar 2024 | 15:34

    Idi tamo kome si pevala,kod nas vise nisi dobrodosla!

  • SB PRAVDA

    22. januar 2024 | 15:34

    Bravo Srbijo,stičeš obraz!🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA