Vreme čitanja: oko 2 min.

Janjuš je planirao veliku karijeru: "Na kocki sam izgubio 80.000 €, ćerka me je pitala šta ću sa starletama"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam bio alkoholičar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo alkoho", ispričao je on

  • 4
Janjuš Printskrin: RTV Pink

Rijaliti učesnik aktuelne sezone Elite, Marko Janjušević Janjuš iako je nekada sanjao košarkašku karijeru, pre nekoliko godina ušao je u rijaliti i tu zaradio ozbiljan staž zahvaljujući načinu života, prevarama i skandalima.

Posle brojnih zemalja u kojima je život, u jednom intervju koji je dao pre više od 2 godine pričao je o nezadovoljstvu i uspehu u svetu sporta koji je, mogao da bude mnogo veći.

- Bio sam veoma talentovan. Nisam bio alkoholičar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo alkohol. Prosto, nisam imao sreće! Trebalo je da potpišem ozbiljan ugovor na tri godine za jedan veliki klub iz Bugarske. Nažalost, uprava kluba za koji sam igrao s****** me je, tražila je mnogo novca da pređem. Tada sam se baš smorio! Razočarao sam se, potonuo... Posle su dolazili novi ugovori, koji nisu bili loši, ali od njih nije mogla da se planira neka budućnost - pričao je Janjuš, koji je uporedo sa košarkom i ženama, zavoleo i jedan porok - kocku!

Marko Janjušević Janjuš Foto: Nikola Tomić

- Sećam se, sedeo sam s društvom, a pored kafića je bio sto za rulet. Dabogda se zapalili svi! Drugari su me pozvali da ih gledam, ali ja sam se ubacio u igru i dobio 800 evra. I tako mi se osladilo! Pričaju da sam mnogo para potrošio, ali ljudi bi trebalo da znaju da nikad nisam izgubio imovinu, stan, kuću... Gubio sam novac koji sam imao u tom trenutku, ali nikad više od 4.000 evra za veče. Nisam ja milioner ili milijarder, pa da mogu da gubim neke astronomske cifre. Kad sve saberem, mislim da sam na kocki ukupno izgubio 80.000 evra. Pritom, nisam samo gubio, već sam i dobijao - naglašava Janjušević, koji tvrdi da je sa kockom završio za sva vremena.

Prvu veliku ljubav upoznao je tek kad je imao 25 godina. Ena je bila prijateljica Markove drugarice i preko nje su ostvarili prvi kontakt i razmenili brojeve telefona. Posle tri godine ljubavi, Ena mu je podarila centar njegovog sveta - ćerku Krunu, a krah braka sa Enom došao je zbog "Zadruge 3". Pošto je suprugu javno prevario sa Majom Marinković, ona je tražila razvod.

Marko Janjušević, Maja Marinković Foto: Marko Jovanović

Bivši košarkaš otkrio je da njegova ćerka zna da je bio u vezi sa Majom Marinković, ali da ga i pored toga voli i ne dozvoljava nikome da priča loše o njemu.

- Poslednje dve nedelje "Zadruge" Kruna nije spavala, čekala je da izađem napolje. I kad god bi neko nešto loše rekao za mene, odmah bi mu odbrusila: "Nemojte da mi dirate tatu!" Ne mogu da živim bez nje, a ni ona bez mene. Prepametna je! Rekla mi je: "Šta ćeš, bre, sa starletama! Ja bih im otkinula ona napumpana usta!" - ispričao je Janjuš u jednom intervjuu 2021. godine za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cxy

    23. januar 2024 | 09:17

    Spiskao ceo stan na kocku i nema pas za sta da ga ujede, mogao je da ga jzdaje za 400e i da uziva sa porodicom

  • Djole

    23. januar 2024 | 09:04

    Jako loš čovek.

  • Miloš

    23. januar 2024 | 10:13

    Da nisi spiskao pare na kocku, ne bi se vukao po rijaliti programima. Svi koji odu tamo, nemaju hljeba da jedu a neće nikakav fizički rad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA