Vreme čitanja: oko 1 min.

Severina nakon oduzimanja starateljstva nad sinom objavljuje slike koje teraju suze na oči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je istakla da će se boriti do poslednje kapi krvi

  • 4

Hrvatskoj zvezdi Severini Vučković oduzeto je starateljstvo nad sinom Aleksandrom (11).

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu i poništio odluku da Severina nad sinom Aleksandrom ima zajedničko satateljstvo sa bivšim suprugom, Milanom Popovićem.

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo Aleksandrovom ocu, piše Nacional, a ta odluka odmah stupa na snagu.

Severinu je ova odluka zabolela:

- Evo sad su i Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja zajedno s njim. Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više da tražim ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica. Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati - izjavila je Severina za Večernji list.

Pevačica je potom na društvenoj mreži Instagram objavila najdirljivije momente sa svojim naslednikom.

Okačila je fotografije kada je Aleksandar bio bebica, i tada se topio u majčinom zagrljaju i "grickao" je za obraz, a osmesi na njihovom licu pokazali su kolika ljubav postoji među njima.

(Telegraf.rs)

Video: Seve ti li si? Urnebesni snimak Severine sa brkovima, javila se pratocima sa egzotične destinacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    23. januar 2024 | 16:37

    Pa nije daleko bilo otišao zauvek ...samo da ga otac oblikuje u pravog čoveka i izvede na pravi put ....sa njom može da dobije samo mentalne bolesti.........

  • Eh

    23. januar 2024 | 15:28

    Da se nije fotkala na jahti,pa i posle toga silne afere,tuče sestru,mada nisam za to da samo jedan roditelj ima pravo starateljstva,ma ko to bio.

  • Перагеније

    23. januar 2024 | 15:40

    Само пробране слике.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA