Vreme čitanja: oko 2 min.

"Na svoje dete nikada nisam glas podigla": Najtužnija objava Severine nakon oduzimanja starateljstva nad sinom

J. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne veruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva", napisala je između ostalog Vučkovićeva

  • 27
Severina Vučković Severina/Foto: Instagram/severina

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i muzičkoj zvezdi Severini Vučković u potpunosti oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom, pevačica se oglasila dirljivom objavom na Instagramu.

"[O maloj kapi na dlanu i proceduri]. Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog deteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, veštačenja.

Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne veruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dete ne bi trebalo živeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja.

Sad su Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta, koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja zajedno s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi...

Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu.

Moje dete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem o tome govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju.

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J*bali vas 'proceduralni razlozi'. J*bala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspeli, ovaj put nećete", napisala je u objavi Severina, a na slici vidimo grafit nje i sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Severina (@severina)

Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloltnog Aleksandra (11) ima samo otac, Milan Popović.

Video: Seve ti li si? Urnebesni snimak Severine sa brkovima, javila se pratocima sa egzotične destinacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    23. januar 2024 | 18:07

    Nije nigde pogrešila? Ponašala se idiotski. Na sve načine je osporavala ocu da viđa dete. Ucenjivala ga je na sve moguće načine, da izvuče što više para.Dete su više viđali Keba I ostali Kojići nego otac, jer se njoj tako htelo, ali joj nije smetala enormna alimentacija, koju je trošila na sve više nego na dete. Organizovala je krštenje deteta, a oca je samo pozvala SMS-om. Ne naglašavam da ga je krstila u Katoličkoj crkvi bez znanja I odobrenja oca. Isto bih prokomentarisala I da je u pitanju bila Pavoslavna crkva. A o tome da je Mali Keba više vremena provodio sa njim nego rođena majka I da ne pišem. Kako onda nije bio kap na dlanu? Muka mi je od takvih glumca. I nije pogrešila?

  • ZVEZDA

    23. januar 2024 | 17:49

    Majka treba da zna da njeno dete najviše voli tata deteta, tata da zna da njegovo dete najviše voli mama deteta. Zašto jedni drugima branite dete? Ako je detetu dobro kad je kod tate i dobro kad je kod mame, ja ne vidim zašto se otimate. Treba mu oba roditelja koji ne mogu zajedno a sa detetom mogu. Izuzetak je ako je jedan roditelj alkoholičar, narkoman, nasilan, bolestan psihički. Takvom se ne da dete. Ja ne znam sta sam pogrešno napisala, stvarno mislim da razmišam realno i generalno, ne pričam ni o kome pojedinačno. " Ne može kod tate jer sam ljuta na njega, ne može kod mame jer sam ljut na nju"... ja to ne razumem.

  • Nuena

    23. januar 2024 | 17:12

    Ne volim nesto Severinu ali sam samo pokusala, koliko toliko, da de stavim u njenu kozu...sva se najezih. Majka je majka, jedna jedina. Ne daj se Seve!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA