≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prevara da bude dopisana u zakonu kao dozvoljena": Tamara Đurić izjavom izazvala muk u studiju

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja nisam nešto kategorična u tom smislu", rekla je ona

  • 0
Tasmara Đurić Printskrin: Amidži šou

Starleta Tamara Đurić gostujući u emisiji "Amidži šou" otkrila je da bi prevaru oprostila bez problema.

Tamara je dobila pitanje da li bi radije oprostila suprugu prevaru sa najboljom drigaricom, ili njegovim najboljim drugom.

- Sa svojom najboljiom drtugaricom. Oprostila bih prevaru, mislim zavisi. Ja nisam nešto kategorična u tom smislu, kao prevara... Nešto kao skandalozno. Kad neko kaže 'pa oni su se razveli, on je nju prevario', pa što su se razveli? Što se tiče braka i zajednice, prevara trebalo bi da bude dopisana u zakonu, da može da bude prisutna. Ne bih samo volela da bude gej - rekla je ona.

Tamara je progovoila i o vađenju siliona.

- Moje grudi su i dalje tu, silikonski implanti su na ormaru i skupjaju prašinu. To je jedan pehar iz mog života. Ja sam s njima živela i ne kajem se što sam ih imala, a sad se nekako oslanjam na harizmu. Jednog dana će sve žene koje imaju šest kilograma na grudima morati da ih skinu. Ja imam mnogo više samopouzdanja sad kad nema silikone, osećam se lepše i prihvatljivije duštveno. Ja imam devojčicu i kad odem u vrtić, one se primete šta god da obučeš, svi te gledaju u grudi - poručila je Đurićeva u Amidžiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA