Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je u vezi sa Troickim, za njom zadrugari lude, ali Danku život nije mazio:"Prijavljivali su oca policiji"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dankina priča je tek sada isplivala u javnost

  • 1
Danka Grujić Pritnskrin: Zadruga

Učesnica Elite Danka Grujić, poznata je kao bivša devojka Viktora Troickog, a kada je kročila na imanje, prirodnom lepotom očarala je mnoge muškarce.

Ipak, nju sudbina nije mazila, te je sa porodicom izbegla sa Kosova i doselili su se u mesto Žiča, u blizini istoimenog manastira.

- Otac joj je vrlo mlad preminuo od bolesti, imao je karcinom i tri moždana udara usled čega je oslepeo, iako je imao dosta operacija, međutim nije uspeo da se izbori sa opakom bolešću. Po selu se pričalo da je bio veoma nasilan prema porodici i da su ga zbog toga Danka i njena sestra više puta prijavljivale policiji - otkrio je izvor blizak Danki za Pink.rs i dodao:

- Njena majka borila se da svojoj deci obezbedi sve što im je bilo potrebno, a radila je kao negovateljica nepokretnih ljudi, ali nažalost ni to nije bilo dovoljno te su Danka i njena braća i sestra od malih nogu zarađivali za život. Poznato je da se njen brat bavio uzgaivanjem psa, tačnije pitbulova, ali nažalost taj posao nije uspeo - rekao je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    24. januar 2024 | 00:02

    Ali niko ne ludi u Eliti za njom ...karakter je sve objasnio h vezi ovog lika od zene koja je lepa ali je ne dozivljava niko kao takvu...neprimetna . Mozda nije losa ali dosadna i bezlicna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA