Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Grozdanović pružila podršku Aleksandru Vučiću: "Ko je protiv predsednika taj je tajno protiv Srbije"

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Poštujem sve što je uradio za našu državu i narod", naglasila je političarka

  • 6
Aleksandar Vučić, Ana Grozdanović Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Marko Jovanović

Političarka i članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović, oglasila se jakom porukom i pružila veliku podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ana je odgovorila svima koje zbunjuje njena javna podrška koju pruža predsedniku Vučiću jer je članica Socijalističke partije Srbije, a ne Srpske napredne stranke. Evo kako je ona to obrazložila:

- Ivica Dačić i Aleksandar Vučić su jedina dva čoveka u Srbiji koja poštujem i koja bih uvek poslušala. Ostali me ne zanimaju i to nikada nisam krila. Ja se oslanjam na naše državno rukovodstvo na mudru politiku koju vodi, na čelu sa Predsednikom - šefom države Aleksandrom Vučićem i mojim političkim šefom ministrom Ivicom Dačićem, tako da SRPSKI narod a naročito na Kosovu može da bude spokojan. Jer ta dva čoveka se bore za MIR SRBIJE i više od onoga koliko je u njihovoj moći, narod mora shvatiti koliko je teško ispraviti tuđe greške koje su se decenijama pravile, nije dovoljna jedna noć za pobedu! Zato ne dozvoljavam lošu reč za ove ljude. Već sve molim da ljudima koji svoje živote/zdravlje rizikuju, gube najlepše porodične trenutke zarad svih nas, šaljemo podršku svakog dana u Srbiji! - poručila je Ana i dodala:

- Kao narod pred svetom moramo da pokažemo da smo svi kao JEDAN i da smo ozbiljna vojska - a naši preci su to i dokazali mnogo puta! OPOZICIJI BIH PORUČILA - I sami ste svesni da mudrije političare od Vučića i Dačića nemamo, oni su nama/narodu/državi preko potrebni za razgovore koji nam predstoje u svetu i sa svetom. Evo javno vas molim - Volite svoju državu i svoj narod više od ličnih privilegija koje priželjkujete i zarad kojih ste spremni da opet pravite dve Srbije! Ali na sreću narod vam neće poverovati drugi put, narod ne želi da opet bude prevaren i u mukama. Ne pljujte svoju državu u svetu jer to govori o vama, ko je lud da se druži sa onim koji napada svoje? Samo oni koji su neprijatelji, da da - rekla je političarka, pa se nadovezala ovim rečima...

- Više nisam nova a ni mala, jesam od osamnaeste godine tradicionalno član SPS-a, ali ovo je peta godina mog svakodnevnog rada u politici i zrelo mogu izneti pred narodom rad bilo kog političara u Srbiji. Mnoge zbunjuje moja javna podrška Aleksandru Vučiću jer sam član SPS, a ne SNS. Moj odgovor je jasan. Da sam dovoljno normalna da razumem da je on PREDSEDNIK SVIH NAS i poštujem sve što je uradio za našu državu i narod. Ko je protiv predsednika taj je tajno protiv Srbije! Zato oni koji napadaju ova dva čoveka su moji neprijatelji. Nisam od onih koji se kriju i koji kriju svoje stavove da bi se držali privilegija ja sam pre svega čovek i prijatelj, sto je najvažnije u životu. Ja imam svoje principe preko kojih ne idem. Funkcija dođe i prođe i sve se opere, sem obraza. Zato ja svoj obraz po ceni života ne prljam. I za mene je reč svetinja. Zato verujem rečima šefa države - izjavila je Ana Grozdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Najlepša srpska političarka bodrila Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA