Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bespomoćna sam, osećam sram i bes": Oglasila se Nina Badrić nakon što je Severini oduzeto starateljstvo

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačicu je ovo jako pogodilo, a ne može ni da zamisli kako je malom Aleksandru

  • 6
Nina Badrić, Severina Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Instagram/severina

Pevačici Severini Vučković, je odlukom Vrhovnog suda u potpunosti oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Dete je pripalo ocu, Milanu Popoviću, a ova vest je mnoge razbesnela, jer dete nije sa majkom.

Sada se putem Instagrama oglasila i njena koleginica Nina Badrić, duboko pogođena ovom nepravdom.

- Severina će odlukom Vrhovnog suda sina viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 časova i svaki drugi vikend, subotu i nedelju. Zbog proceduralne greške. I nekoga ko uopšte ne živi u gradu u kojem dete ide u školu. Osećam bespomoćnost, sram i bes. Ne mogu ni zamisliti kako je njima, a pitam se ko može zaštititi njeno dete prema kojem se zaista odnose, kao prema vreći krompira. Pretužno i prestrašno - napisala je ona.

- Boriću se do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom. Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovo svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 časova i svaki drugi vikend, subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protiviti želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem govoriti da ne bih nekoga uvredila. Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna. Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi živeti sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani - rekla je Severina za "Večernji list".

(Telegraf.rs)

Video: Advokatica Bilo: U ovoj situaciji Severina je napadnuta i ona je žrtva nasilja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    24. januar 2024 | 16:51

    Normalno Hrvati su solidarni i brane svoje a ne ko mi Srbi.

  • Pp

    24. januar 2024 | 18:46

    Pa Hrvati su uvek uz Hrvate, a Srbi često protiv Srba šlihtajući se Hrvatima. Svi znamo da je poenta u alimentaciji koja je bila 5000 evra mesečno, pa joj nije ni to bilo dovoljno već je trazila 10000 evra a deye skoro da nije ni vidjala niti je isla u školu da vidi kako joj je dete...ni sad ga skoro i ne posećuje. Sve se svodi na pare, kao i kod većine žena. Pritom je Severina deklarisana ustaša koja je na silu, bez odobrenja drugog roditelja krsila sila u katoličkoj Crkvi, i javno pljuvala po SPC , Patrijarhu i pravoslavlju. Da i ne pominjemo porno snimke i skandale na koje sin sigurno nece biti ponosan.

  • JS

    24. januar 2024 | 18:52

    Nisam ni na čijoj strani. Istinu znaju samo njih troje. Sve ove godine smo imali samo skandale sa majkom, nepoštovanje suda, odluka, raznih nedozvoljenih radnji i pretnji. Otac se nije pojavljivao u skandalima i nepravilnostima. Vidimo iz medija da je želeo da bude bliže detetu, u Zagrebu, da je tražio dozvole od bivše supruge. Severini to nije bilo svojstveno. Pitanje je za sve, zbog čega ste samo na njenoj strani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA