Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdana otkrila nepoznate detalje s početka veze s Veljkom: "To je kod njega probudilo veću želju za mnom"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdana je otkrila kako je započela ljubavna priča sa Veljkom

  • 1
Veljko Ražnatović Bogdana Rodić rođendan Nebojša Bojović Foto: ATA Images

Bogdana Ražnatović je trudna po treći put, a sa suprugom Veljkom Ražnatovićem je u srećnom braku više od četiri godine. Skladni par ima dva sina, Željka i Krstana, dok je treći sin Ilijan na putu.

Međutim, malo ko zna kako je započela ljubavna veza između Bogdane i Veljka. Cecina snajka je otkrila da je priča počela njenim odbijanjem, ali su se kasnije razvila osećanja.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov - istakla je Bogdana.

- Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - rekla je Veljkova izabranica, piše Blic.

Podsetimo, Bogdana se ne pojavljuje često u javnosti, ali je nedavno bila sa suprugom na obeležavanju pomena Željku Ražnatoviću Arkanu, a onda se pojavila i na premijeri filma "Nedelja".

Pokušala je da izbegne kamere, te je u salu ušla malo pre nego što je film počeo, međutim naše kamere su je zapazile.

Mlada Ražnatovićka je blistala u uskoj haljini, te je trudnički stomak bio u prvom planu s obzirom da je u 6. mesecu, a ona je sa drugaricom tražila mesto gde će se smestiti.

(Telegraf.rs)

Video: Na groblje prvi stigli Bogdana i Veljko, naočarima skrivali tugu: Danas se održava pomen Arkanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA