Vreme čitanja: oko 1 min.

"Živi u podrumu, ulazi u stan kroz garažu": Komšije Bebi Dol kažu da je vidno smršala i da je neprepoznatljiva

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon promenjenih nekoliko lokacija, komšije sa Vračara tvrde da umetnica posle nekoliko selidbi, živi u stanu koji se nalazi u podrumu, ali i da u dom ulazi kroz garažu

  • 0
Bebi Dol Pritnskrin: RTS/Okomogazin

Pop pevačicu Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol dugo nismo videli u javnosti.

Nakon promenjenih nekoliko lokacija, komšije sa Vračara tvrde da umetnica posle nekoliko selidbi, živi u stanu koji se nalazi u podrumu, ali i da u dom ulazi kroz garažu.

- Nismo je dugo videli. Čini mi se da je poslednji put ovuda šetala pre dva meseca. Poslednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu - priča komšinica koja živi dve zgrade od Bebi Dol, dok komšija koji je šetao kuče tvrdi:

- Nekoliko puta sam je video dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva - tvrdi komšija.

Nakon nekoliko sati kako čekanja Bebi Dol, od nje nije bilo ni traga ni glasa, dok na njenom prozoru stoje rešetke i spuštene roletne, piše Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Šerifovićeva "doletela" na snimanje u "zveri" od 110.000 evra: Pogledajte "bebicu" kojom se častila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA