≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ostaješ kod kuće i ove godine!" Zejna na udaru zbog teksta pesme s kojom se prijavila za PZE

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se da zaključiti po komentarima, Zejni se ove godine ne smeši neki visoki plasman

  • 1
Grand Specijal, Zejna Murkić Foto: Nikola Tomić

Izbor za srpskog predstavnika na "Evroviziji", "PZE 2024", a danas, 25. januara objavljuju se numere takmičara. Tekst pesme s kojom se prijavila Zejna Murkić, posebno je izazvao pažnju.

Pesme koje su se našle u užem izboru biće dostupne sutra na zvaničnom kanalu festivala, a već sada se podigla ogromna prašina oko pojedinih tekstova, poput onog za numeru "Najbolja", pevačice Zejne.

Njenu numeru potpisuju Marko Drežnjak i Zvonimir Đukić Đule, a refren je taj koji je privukao najveću pažnju korisnika društvenih mreža.

Kako se da zaključiti po komentarima, Zejni se ove godine ne smeši neki visoki plasman.

"Žena sa onakvim glasom opet je nabavila neku recitaciju", "Zejna, ostaješ kod kuće i ove godine", samo su neki od komentara

Podsetimo, već uveliko je objavljen spisak takmičara za ovogodišnji izbor za predstavnika Srbije na Evroviziji, takmičenje koje će se na RTS održati krajem februara, a kako Telegraf saznaje voditeljski angažman dobio je jedan od najatraktivnijih domaćih glumaca - Slaven Došlo.

Došlo će sa voditeljkom Draganom Kosjerinom ove godine voditi popularno takmičenje koje je prošle godine vodio njegov kolega Milan Marić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    25. januar 2024 | 14:32

    Najezda Zejni....Zorja...prinčeva od Milutovca......bolesnih umetnica.....hoće li neko stvarno dobar i normalan da se takmiči kao nekad.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA