Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je bogatstvo Halida Bešlića u Sarajevu: Ima spoljni lift do zgrade, pumpu, motel, a tu je još investicija

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada su se u javnosti pojavile Halidove nekretnine

  • 3
Halid Bešlić Printskrin: YouTube/Paparazzo Lov

Pevač Halid Bešlić važi za jednog od imućnijih bosansko-hercegovačkih pevača, ali ipak živi jednostavnijim životom.

Sada su se u javnosti pojavile njegove nekretnine, između ostalog, zgrada u Sarajevu gde pevač živi, a do koje se dolazi posebnim, spoljnim liftom.

Pored nekretnine u Sarajevu, pevač poseduje i motel blizu pomenutog grada, dok je benzinsku pumpu koju je držao prodao.

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Halidove investicije, ali i samog Bešlića dok je s prijateljima sedeo u jednom kafiću.

Takođe, oglasio se i komšiluk o tome kakav je pevač.

- Dobar da bolji ne može biti, kad razgovarate sa njim nikad ne bi ste ni pomislili da je on tolika zvezda - rekao je jedan od komšija.

Podsetimo, pevač je proteklih dana bio je u centru medijske pažnje zbog parcele koju je kupio u Dračama na ostrvu Pelješac, a na kojoj mu je navodno bila stopirana gradnja.

Poznati pevač nastavio je gradnju vile na Dračama, a kako je istakao on nikakvu zabranu nema i ima dozvolu za nastavak radova:

- Kupio sam parcelu od prijatelja, odnosno njegove ćerke, koja ima firmu, i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila, nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen pred kućom. Verujem da će biti gotova iduće godine, ne znam hoću li uspeti do leta. Videćemo. Odlučio sam se za to mesto zbog mira, lepote i blizine Sarajevu - pričao je Bešlić za Story.hr krajem 2023. godine.

(Telegraf.rs)

Video: "Trpela sam i ćutala": Prvo pojavljivanje Mine Kostić nakon što je prijavila dečka za nasilje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svo...

    25. januar 2024 | 14:33

    Postovanje za ovog coveka Kamo srece da su svi estradni umetnici,ako ne kao on,onda bar upola isti. To se vidrlo i u maru na njegovom koncertu u Zetri,licno bili i videli. Obican covek kao i svaki drugi, Kapa dole i moj veliki naklon gospodine Beslicu.

  • Darosava

    25. januar 2024 | 14:00

    Pre Olimpijskih igara izgrađene su zgrade u naselju Ciglane malo pre dvorane Zetre i stadiona Koševo. Pošto su izgrađene na brdu i malo više udaljene od gradske ulice izgrađeni su vanjski kosi liftovi kojima je pre rata gospodario GRAS . Posle Olimpijade ti stanovi su se delili kao stanovi solidarnosti da bi se ubrzo mogli otkupiti za 150 ili 200 dojč maraka zavisno od površine. I tako neko je postao vlasnik stana a predhodno je bio nosilac stanarskog prava a vlasnik je bila radna organizacija gde je radio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA