Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska pevačica hoće da predstavlja Srbiju na Evroviziji

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Martina od nedavno ponosno pokazuje srpski pasoš i državljanstvo

  • 5
Martina Vrbos foto:av team production

Pripreme za Beoviziju uveliko su pri kraju, a učesnici koji su prošli žiriranje za izbor takmičara na Pesmi za Evroviziju završavaju svoje poslednje zadatke.

Javni servis izbacio je listu prema kojoj će se takmičari predstavljati, a tokom prve polufinalne večeri nastupiće Martina Vrbos i Breskvica.

Kuriozitet na ovogodišnjem takmičenju za izbor predstavnika Srbije na Evroviziji upravo je hrvatska pevačica Martina Vrbos, koja od nedavno ponosno pokazuje srpski pasoš i državljanstvo. RTS-ov žiri doneo je neobičnu odluku da je pesma "Da me voliš" Martine Vrbos toliko dobra da mora biti deo "folklora" takmičara za pobedničku pesmu.

Inače, ovo ove numere podignuta je velika prašina jer su se mediji takmičili da saznaju ko je taj "jedan čovek" za kojeg je Martina napisala stihove i muziku.

Osim što su stihovi posvećeni misterioznom muškarcu zamutili vodu javnom mnjenju, ova pesma ponovo stiže u žižu javnosti zbog spota koji se željno iščekuje danas, jer se šuška da je prepun erotskog naboja i golotinje.

Da li će i treći put svi brujati o ovoj kontroverznoj numeri i na Beovizijskom stejdžu i da li će nas iznenaditi kao pobednička numera, koja ima najviše šanse da Srbiju predstavlja u Malmeu, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    25. januar 2024 | 15:12

    Nista cudno, vraca se svojim korenima i precima.

  • N

    25. januar 2024 | 15:20

    Gde re hrvatica da nas predstavlja sramota. Uzasss. Nikako

  • Нерон

    25. januar 2024 | 15:28

    ТО НА ЕВРОВИЗИЈУ!?Кафанске и шаторске старлете које певају са ,пуно еротике, и музичка пратња која покрива глас да покрије не талентоване извођаче води нас на маргине Еуросонга.Поздрав за Чолу и Љубицу Вранеш!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA