≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Darko Lazić doživeo ogromno iznenađenje i to sa devojkom sa kojom ga niko nije mogao ni u snu povezati

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je predstavio publici se očigledno dopalo

  • 0
Darko Lazić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić i Marina Perezović Zera spoj su koji apsolutno niko nije očekivao, ali su možda baš zbog toga ovoliko visoko "skočili" na trending listi.

Oni su snimili duetsku pesmu "Prezime" koja je za dva dana "dogurala" do preko 786.000 pregleda.

S obzirom na to da ovu numeru potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, koji su vlasnici brojnih hitova najpopularnijih izvođača, verni pratioci su sigurni da će ovaj duet doživeti najveće pozicije na trending listama. Pored jakog teksta, mnoge je privukao i spot gde su pevač i hip-hoperka pokazali holivudsko umeće, pa su svojim ulogama dočarali zanimljive scene. Vatra, staklene flaše, pozitivna energija samo su deo ove ekranizacije. Pored toga, kostimi su takođe doprineli da sve izgleda scenski, pa ne sumnjamo da je za ovaj materijal ukupno izdvojeno nekoliko desetina hiljada evra.

Međutim, kada je reč o Darku, od njega se očekuje uvek nešto bolje i drugačije budući da ne štedi novac na svoju uspešnu muzičku karijeru.

Dokaz su hitovi, kao i trajanje na estradi gde se izdvojio kao najbolji folker i narodnjak mlađe populacije. Pesma je za sada postala viralna na društvenim mrežama, te su se izdvojili posebni stihovi.

Da Lazić i Zera imaju punu podršku činjenica je da su ih mnoge kolege šerovale na Instagramu i poželele sreću. Podsetimo, ova saradnja nastala je kao ideja producenta Hadžića koji je samim predlogom napravio opštu pometnju spojivši ozbiljan narodnjak i hip-hop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA