Vreme čitanja: oko 1 min.

Marina Tadić žestoko oplela po mlađim kolegama: "To je toliko odvratno, ne mogu da verujem da to deca slušaju"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"To je toliko neka ludost", istakla je ona

  • 1
Marina Tadić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Marina Tadić istakla da je da joj se nikako ne dopada današnji trend, te smatra da deca slušaju muziku koja je potpuno nekvalitetna.

Kako je istakla, ona nikada nije dobijala loše komentare, a pesme sa emocijom su uvek dobrodošle.

- Emocije su uvek tražene, ti u kafanu ideš i da slaviš i da tuguješ, tako da te pesme nikada nisu bile van trenda, i tog nekog fazona koji 'ne daj Bože' sad vlada. Stvarno nisam dobila nijedan loš komentar, sad ne znam koliko je to dobro. Kažu da bi trebalo da neko kaže nešto loše, pa da te brane, ali ja nikad nisam ni gradila karijeru tako - rekla je ona.

Marina kaže da je današnji trend je "odvratan".

- To je toliko neka ludost, nema šta da mi se sviđa, nemam šta da pratim. Toliko je to odvratno, da ja ne mogu da shvatim da smo mi dozvolili to našoj deci da slušaju. Nemam za šta da se uhvatim, tu nema melodija, aranžman, nego to je sve nešto kompjuterski odrađeno - istakla je ona.

Ipak, Marini se dopada rad jednog mladog izvođača.

- Sviđa mi se jedan dečko, mislim da se zove Heni. On mi ima onako neku toplinu. Mnogo mi je lepa pesma "Sava i Dunav" sa Breskvicom, i ima on nešto. Zanimljiv je, i peva, to su lepi tekstovi, nisu ružni, nema pljuvanja - istakla je ona za Radio S3.

@radio_s3 Marina Tadić se vratila na scenu posle duže pauze, a sa njom smo ćaskali o tome kako joj se čini muzika sada, kao i ko je je trenutni favorit na sceni 🤭 Da li mislite da ga je opravdano izdvojila? 😏 #radios3 #s3 #fyp #foryou #foryoupage #marinatadic ♬ original sound - radio_s3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez kontrole

    26. januar 2024 | 08:39

    Slusaju deca , pogotovo mladja koja i ne znaju smisao tih reci . Izmaklo je sve kontroli pogotovo onih koji trebaju da reaguju .Sramota sta je sve dozvoljeno na tv . Neko je debelo placen da kontrolise , ali ne rade svoj posao jer su placeni i da nam truju decu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA