≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Jesi li to stipsa, nećeš da mi kupiš?!" Svađa Meline i Harisa od pre 21 godine mnogo govori o njihovom odnosu

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako je jednom prilikom otkrila, pevač joj je govorio da se ne opterećuje i da uživa, dok je ona uvek mislila da joj nešto fali...

  • 6

Javnost je uzdrmala vest da se pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović razvode nakon 22 godine braka.

Melina je jednom prilikom otkrila kako se posvađala sa Harisom davne 2003. godine, a te njene izjave sada se "vraćaju" i navode kao primer velike različitosti u karakteru, što je nakon toliko godina možda i uzrok rastanka.

- Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost". Ja se okrenem i kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, je l' ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?“ Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila – ispričala je svojevremeno Melina.

- Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – zaključila je Melina za "K1 Tv".

Estradni par iz braka ima sina Kana i ćerku Đinu, a ovo su rekli na temu razvoda.

- Nemam zaista komentar. Neću bilo šta da potvrđujem. Ne mogu da se bavim time - rekao je pevač za Telegraf.rs.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina kratko za "Pink".

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je vila od 2.000.000€ iz koje se Haris iselio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    26. januar 2024 | 13:02

    Ja ga ne slušam, ali ovo sto joj je rekao 100% je u pravu..

  • Deki

    26. januar 2024 | 12:30

    Sponzoruša klasična, samo ima dobar stomak kad je toliko dugo mogla da ga ljubi a godina je njenih roditelja... Da je pametan, kad ga je prozivala da je "stipsa" trebao je odmah da je najuri jer takve zene sluze samo za seks...

  • Dusan

    26. januar 2024 | 12:20

    Zena u promjeni,a kolko se da zakljiciti srce joj prazno kao swice kese/sir..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA